Local

Ce se întâmplă la CTP Iași? Ieșenii au așteptat zeci de minute în staţie mijlocul de transport în comun

Publicat: 25 ian. 2022
Stația Dispecer din Tătărași
Călătorii au așteptat zeci de minute un mijloc de transport CTP Iași

Zeci de călători s-au arătat revoltaţi de faptul că, în această dimineaţă, au aşteptat aproximativ 45 de minute în staţia de la Dispecer- Tătărași, ruta spre Piața Unirii, un mijloc de transport în comun. La temperaturi de sub zero grade, călătorii au îngheţat de frig. Unii dintre ei au sunat la dispecer pentru a cere explicaţii.

Nu sunt primele sesizări la adresa CTP Iași. În trecut, mai mulţi călători au semnalat faptul că pe ruta amintită mai sus sunt probleme cu respectarea programului de călătorie.
Comentarii
 • Am asteptat dimineata in Tg Cucu spre Tatarasi la 7 .15 tramvaiul..abia la 7.40 a venit unul…jale…macar sa fi fost mai cald..nu mai zic ca am intarzaiat la servici..t tabela electronica indica doar doua tramvaie dupa 13 min. care nu indicau corest cu ce venea in statie…de multe ori se intampla ca pe tabela arata linia 1 si vine 13 sau invers..

 • De luni de zile traseul 13 si 1 circula foarte greu. Stai in statii 45 – 40 min. si nu vine nici un tramvai. Este o bataie de joc. Tramvaiele 11 spre Tatarasi vin la rond Tatarasi mai mult goale si circula cate 3 unul dupa altul. Oare cand o sa le vina mintea la cap celor de la CTP sa beneficieze si cetatetii ieseni din Tatarasi de un transport corect sa nu mai inghete de frig in statiile de tramvai.

 • Chirica doarme bine mersi, el vine cu SUV la primărie, pornește căldura din telecomanda înainte sa iasă din casă. Ar fi bine sa încerce o zi transportulbin comun. Și pe traseul 9 și 7 stai ca sardelele în tramvai dimineața e jale

 • DACA VREODATA CONSIDERATI O BUCATA DE PRAF SAU O MIZERIE INUTILA

  GANDIT-VA CA EXISTA POSTACI ADICA UNII CARE LASA COMENTARII PE AICI

  AIA SUNT SI MAI INUTILI

  HAHAHA

 • Ca si la Bucuresti, multe tramvaie foarte vechi, lipsa pieselor de schimb, sisteme de climatizare defecte sau nu sunt lasati sa dea drumul la caldura ca sa nu consume curent.
  Din cauza temperaturii scazute motoarele au cedat. Dar la fel ca la Bucuresti, domnul primar se face ca nu vede, lauda conducerea CTP…. asta e.

Adauga un comentariu