Bizar

Ce se intampla maine, 3.03.2018 – Aspectele negative din punct de vedere numerologic

Publicat: 02 mart. 2018

Maine este 03.03. 2018, o zi importanta din punct de vedere numerologic. Este o zi cu insemnatate speciala. Afla mai jos ce se va intampla, care sunt asteptarile majore!

Aspecte pozitive: Intr-o zi de 3, mai ales in a 3-a luna din an, oamenii tind sa fie extrem de activi, de productivi, de concentrati asupra muncii lor. Chiar daca pica intr-o zi de sambata, oamenii vor fi pusi pe drumuri si vor fi extrem de agitati, caci aceasta este vibratia acestei zile, mai ales ca vorbim despre o zi in care cifra 3 apare de doua ori. Mai mult, intr-o astfel de zi sunt avantajati acei oameni care tind sa analizeze totul cu claritate, la rece. Este o zi in care se pot lua decizii favorabile atat pe plan profesional, cat si pe plan personal.

Aspecte negative: Cifra 3 are si cateva semnificatii negative. Persoanele nu se vor putea concentra intr-o singura directie intr-o astfel de zi si, asa cum spune si proverbul, graba strica treaba. Agitatia si nevoia de a avea cat mai multa activitate pot duce la un exces de munca, la un haos, la dezorganizare, iar de aici pot aparea probleme serioase.

Cu alte cuvinte, daca va apucati de curatenie nu incepeti cu mai multe locuri din casa in acelasi timp, ci luati-o treptat. Asadar, intr-o astfel de zi este indicat sa fim mai cumpatati, chiar daca avem multa energie si trebuie sa o consumam pentru a ne linisti. Persoanele care au cifra destinului 3 tind sa fie intr-o astfel de zi ceva mai lenesi, mai trandavi, iar asta le poate aduce deservicii daca anumite persoane le cheama in ajutor sau daca anumite locuri urla dupa ele.

preluat de pe teoloading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit