Sport

Ce se va întâmpla cu jucătorii de la Hertha care nu au respectat regulile de distanțare din Bundesliga! Anunțul ligii germane

Publicat: 18 mai 2020

Doi jucători de la Hertha Berlin s-au pupat după succesul cu Hoffenheim.

Bundesliga este primul mare campionat care s-a reluat după pauza mai lungă de două luni de zile, cauzată de pandemia de coronavirus. Pentru ca acest lucru să fie posibil, oficialii germani au impus o serie de reguli foarte stricte în ceea ce privește distanțarea socială a jucătorilor pe teren, bucuria la goluri, interviurile și multe altele.

Doi jucători de la Hertha Berlin s-au pupat după succesul cu Hoffenheim

Chiar și în aceste condiții, doi dintre jucătorii de la Hertha Berlin au uitat de măsurile impuse și s-au pupat la finalul meciului câștigat în fața celor de la Hoffenheim, scor 3-0. Imaginile au devenit virale, iar liga germană a oferit o reacție în acest sens.
Potrivit L’Equipe, cei doi jucători de la Hertha Berlin nu vor fi sancționați: „În ceea ce privește manifestările de bucurie, s-au dat doar recomandări, astfel că nu pot exista sancțiuni”, a explicat un purtător de cuvânt al ligii germane.

„Sper că oamenii vor înțelege situația. Abținerea de la manifestările de bucurie în grup reprezintă doar o indicație. Noi am fost testați de șase ori negativ cu coronavirus, ultima dată ieri. Emoțiile fac și ele parte din joc, altfel jucăm degeaba”, a explicat și antrenorul de la Hertha, Bruno Labbadia, după ce a văzut momentul controversat.
Adauga un comentariu