Cancan

Ce se va întâmpla cu Tzancă Uraganul, după ce şi-a desfigurat soţia în bătaie: „Pregătește-te. Te mănâncă pușcăria”

Publicat: 06 ian. 2021
tzanca alaturi de tina si reea
Tzancă Uraganul, Tina și Reea

După scandalul în care a fost implicat, Tzancă Uraganul este amenințat cu inchisoarea. Celebrul manelist este acuzat ca și-a bătut soția pentru a doua oară. Reea si Tina, cele doua vloggerițe care au lansat o piesă împreună cu manelistul, îl avertizează pe Tzancă Uraganul că pușcăria îl va mânca.

Tzancă Uraganul este amenințat cu inchisoarea

Tzancă Uraganul este protagonistul unui nou scandal. Celebrul manelist este acuzat că și-ar fi bătut soția pentru a doua oară, iar de datat această este amenințat că faptele sale vor avea consecințe. Cele două vloggerițe, Reea și Tina, alături de care artistul a scos și o piesă, au întors armele și îi iau apărarea Lambadei.

Imaginile cu Lambada bătută și întreg contextul poveștii au fost oferite pe una dintre rețelele de socializare, de Tina și Reea. Cele două femei au făcut totul public și au spus că „la cerere”, Lambada a fost bătută, iar mai apoi filmată de manelist, care a trimis imaginile către amantă.

Astfel, cele două par extrem de determinate să o apere pe Lambada și nu au de gând să se oprească. Mai mult, vloggerițele îl amenință pe Tzancă Uraganul cu închisoare și intenționează să facă dreptate. Acestea vor ca manelistul să plătească pentru ce a făcut.

„Bă, pregătește-te, că nu glumesc! Ți-ai bătut nevasta acum trei săptămâni. Te mănâncă pușcăria”, au scris cele două vloggerițe.

Replica lui Tzancă Uraganul

Tzancă Uraganul a încărcat și el armele și a ieșit la atac. Acesta a făcut un live pe Instagram în care a vorbit despre cele două, adresându-le cuvinte jignitoare.

„Mii de scuze, chiar nu am știut ce este cu aceste două satane Reea și Tina când toată lumea îmi zicea. Am văzut acum recent ce poate capul lor. Eu mă oferisem să le ajută că na, dar ceea ce am văzut am rămas….”, a spus Tzancă Uraganul.

De ce a bătut-o Tzancă Uraganul pe Lambada

Tina și Reea, doua influencerite, au oferit detalii despe acest incident pe o reţea de socializare. Potrivit spuselor acestora, Mădălina Miu i-ar fi cerut manelistului să își bată soția, aceasta fiind una dintre condițiile pentru o împăcare.

Cele două femei au făcut totul public și au spus că „la cerere”, Lambada a fost bătută, iar mai apoi filmată de manelist, care a trimis imaginile către amantă, ca dovadă că a respectat condițiile pentru împăcare.

În urmă cu o lună, un alt episod violent și-a făcut apariția. Atunci au apărut câteva imagini cu Lambada desfigurată și s-a spus că femeia a fost bătută de către soț și obligată să avorteze.
Adauga un comentariu