Mozaic muzical

Ce secret ascunde Luminita Anghel

Publicat: 20 apr. 2018
3

Publicul o stie foarte bine cu numele de scena Luminita Anghel, insa acesta ascunde, de fapt, un mare secret.

Luminita Anghel, despre care s-a spus ca ar avea o avere impresionanta, ascunde un mare secret in ceea ce priveste numele sau de familie cu care o cunoaste toata lumea.

Numele Anghel este, de fapt, numele primului sot al binecunoscutei cantarete. In realitate, numele de fata al Luminitei Anghel este Halip.

Intr-un interviu pentru revista Tango, Luminita Anghel povestea ca tatal sau s-a suparat foarte tare atunci cand vedeta a divortat de primul sau partener de viata si nu a revenit la numele sau de fata, preferand, din cauza echipei muzicale care se ocupa de ea, sa ramana cu numele Anghel.

“Halip este numele meu de fata. Mi-am pastrat numele din prima casatorie pentru ca am fost sfatuita de echipa care se ocupa de productia muzicala. Mi-au spus ca este mai usor de pronuntat, mai sonor…

Pana la urma am regretat nespus. Tatal meu a fost foarte suparat ca, dupa ce am divortat, nu mi-am pastrat numele de fata”, explica Luminita Anghel.

In plan personal, in anul 2012, cantareata Luminita Anghel s-a casatorit cu Silviu Dumitriade. Cei doi au impreuna un baiat, pe nume Filip.

Vedeta mai are un copil, David, pe care l-a infiat impreuna cu Marcel Puscas, si care i-a creat numeroase probleme si a implicat-o in tot felul de scandaluri.

Mariajul cu Silviu Dumitriade este cel de-al treilea al binecunoscutei artiste. Anterior, ea a mai fost casatorita cu Marcel Puscas si cu Dragos Anghel.

Adauga un comentariu