Curiozitati

Ce secret ascunde ultima cifra din anul nasterii tale

Publicat: 20 aug. 2018

Aceasta zi importanta poate sa iti ofere informatii despre personalitatea ta, implicit a semnului zodiacal in care te nasti.

Daca anul nasterii tale se termina in 0 sau 1, atunci metalul este elementul tau. Trasaturile tale predominante de personalitate sunt flexibilitatea, puterea de concentrare si nevoia de spatiu personal. 

Oamenii nascuti in anii care se termina cu cifrele 2 sau 3 sunt de obicei volatili, dar se adapteaza usor. Daca faci parte din aceasta categorie, atunci probabil esti sensibila, empatica, creativa si intuitiva, iar conversatiile sunt punctul tau forte.

Lemnul (4 sau 5) este aproape sinonim cu statornicia. Daca acesta este elementul tau, atunci inseamna ca poti ramane cu picioarele pe pamant indiferent de situatie. Principalele tale scopuri sunt progresul si evolutia.

Focul este simbolul pasiunii. Daca 6 sau 7 este ultima cifra a anului in care te-ai nascut, inseamna ca esti o persoana aventuroasa, puternica, competitiva, nelinistita si impulsiva. Trasaturile de personalitate predominante sunt puterea de seductie si afectiunea.

Pamantul (8 sau 9) este elementul stabilitatii. Acest lucru inseamna ca esti rabdatoare, inteleapta si precauta, mereu in cautarea perfectiunii. Stii sa dai sfaturi intelepte celor din jur, iar logica te ajuta in acest sens. De asemenea, esti responsabila, iar loialitatea te face sa te sacrifici des, potrivit divahair.ro.loading...

Adauga un comentariu