Secretele istoriei

Ce secret ascundea Lady Diana. Teorie socanta despre moartea Printesei Inimilor

Publicat: 01 aug. 2016
3

Serviciile secrete rusesti fac dezvaluiri socante despre moartea printesei Diana. Oficial, Lady Diana a murit in accidentul de masina care a avut loc in tunelul Alma din Paris, insa, se pare ca adevarul ar fi altul. Agentii secreti cred ca printesa a fost ucisa „in stil englezesc”, de catre spionii britanici, dupa cum nota Daily Express. Mai mult, se crede ca aceasta era insarcinata.

Teoria rusilor potrivit careia Lady Daiana a fost ucisa vine dupa ce agentilor rusi de la Paris li s-a parut ciudata intrarea in tara a trei superiori din serviciul secret britanic, chiar inainte de accident.

Vezi si Lady Diana, curtata intens de un actual candidat la presedintia SUA

Dezvaluirile au fost incluse intr-o carte care a fost publicata in anul 2013. Astfel, autorul cartii, Ghenadi Sokolov, care are legaturi stranse cu serviciile secrete rusesti, crede ca printesa a fost ucisa „in stil englezesc”, de catre spionii britanici, informeaza evz.ro

Vezi si Ziua in care Lady Diana si Printul Charles si-au facut publica logodna

Conform teoriei din carte, un cip care a fost pus in masina printesei a blocat franele in timp ce era urmarita de paparazzi.

„Diana devenise o serioasa amenintare pentru familia regala. Se zvoneste ca era insarcinata si cred ca nu este o coincidenta faptul ca trupul ei a fost mumificat inainte de a fi trimis la Londra. Asa nu se mai putea afla daca fusese insarcinata”, declara Sokolov.

Si miliardarul Mohamed Al Fayed, tatal lui Dodi Al Fayed – iubitul printesei, care a murit alaturi de ea in accident -, crede ca cei doi au fost ucisi de serviciile secrete britanice.

Oficial, vinovat pentru tragicul accident este soferul limuzinei, Henri Paul, care ar fi fost beat, dar si jurnalistii care urmareau masina.

Adauga un comentariu