Magazin

Ce si-au cumparat vedetele cu primii bani castigati

Publicat: 20 mart. 2012
1
Se spune ca din primii bani castigati prin forte proprii trebuie sa cumperi paine si sare pentru a avea succes in cariera mai departe. Tin oamenii cont de aceasta superstitie? 
Mihai Traistariu a obtinut primii bani munciti la varsta de 19 ani si a cumparat ceva care sa il ajute in cariera. „Mi-am cumparat haine de scena. O camasa, un pantalon de blug. Aveam 19 ani atunci cand am castigat primii bani”, a declarat cantaretul pentru Ziare.com.
Si Irina Schrotter s-a gandit tot la meseria sa atunci cand a cheltuit „prima leafa”. Cel mai probabil, dupa cum spune creatoarea de moda, i-a investit in materiale, desi s-a intamplat in anii ’90 si este cam greu sa isi aduca aminte. 
„Cu siguranta materiale. Vorbesc de anii ’90, iar atunci toti banii pe care ii castigam ii reinvesteam”, a spus designerul. 
Solistul trupei Voltaj, Calin Goia, isi aminteste foarte bine ca si-a cumparat un microfon. 
Tot la muzica s-a gandit si Ovidiu Lipan Tandarica, care a achizitionat ceva pentru tobele sale. „Cred ca mi-am cumparat niste cinele, talgere pentru tobe. Asta era cel mai important”, a afirmat tobosarul. 
Un gest emotionant a facut Marcel Pavel: primii sai bani i-a dat bunicii. „Primii bani i-am dat bunicii mele cand aveam 13 ani. Bunicul meu murise inainte cu un an si am fost impresionat la maxim. Era singurul om care intretinea familia. Ca sa o ajut pe mama mare, o iubeam foarte mult, i-am dat toti banii. Deci nu mi-am luat nimic”, a spus cantaretul, pentru ziare.com. 
Oana Sarbu ne-a spus ca primii bani ai sai au fost cei obtinuti in urma contractului semnat pentru „Liceenii”. „Mi-am cumparat, in cateva randuri, o canapea, doua fotolii si o masina de spalat”, a spus cantareata.
Ozana Barabancea a ramas cu o amintire frumoasa dupa ce a castigat primii sai bani. „Mi-am imbogtit colectia de tablouri cu o achizitie noua de la Budapesta”, a declarat artista.
Am stat de vorba si cu persoane publice care nu isi amintesc ce au cumparat. „E foarte mult de atunci”, a recunoscut Ducu Berti.
„Am 43 de ani si primii bani i-am castigat la 15 ani. Nu mai stiu”, a marturisit si Tavi ColenAdauga un comentariu