Magazin

Ce simte cu ADEVARAT DAN CAPATOS pentru BIANCA DRAGUSANU!

Publicat: 09 oct. 2013
1

Catalin Botezatu a facut o serie de declaratii uluitoare despre relatia dintre Bianca Dragusanu si fostul ei sef, Dan Capatos.

Incercand sa explice afirmatiile facute de Bogdan Vladau, cum ca nu s-ar fi simtit bine in momentul in care designerul i-a comentat relatia prietenului sau intr-una din editiile „Un show pacatos„, Bote a facut o serie de dezvaluiri uluitoare.

„In emisiunea respectiva nu s-a spus, de fapt, nimic. Spre exemplu, Capatos, care o uraste la propriu, a vorbit numai de bine despre ea. Eu am zis ca, si asta a fost si burtiera, cred ca se iubesc. Eu nu l-am pus la colt pe Vladau, nici nu aveam pe cine. Nici nu am vrut sa intru in emisiune, dar au insistat de m-au terorizat! Am fost singurul din emisiune care a spus ca relatia lor va dura. Iar Capatos, repet, care nu o suporta si s-a enervat pentru notificarea in care le interzice tuturor sa mai vorbeasca despre ea sau despre Victor si a zis ca a sfidat presa, televiziunea si, de altfel, pe toti care au ajutat-o mereu, chiar si asa, el a spus in final sa ii lasam in pace”, a declarat Catalin Botezatu pentru ziarulring.ro.

Declaratia lui Bote vine la scurt timp dupa ce Vladau s-a declarat deranjat de faptul ca designerul a comentat relatia bunului lui prieten, Victor Slav, cu Bianca Dragusanu, in emisiunea lui Capatos.

Roscata si prezentatorul emisiunii „Un show pacatos” nu se mai simpatizeaza, dupa ce la jumatatea lunii martie Bianca Dragusanu l-a acuzat pe acesta din urma de faptul ca ar fi insitistat asupra despartirii de Catalin Botezatu in emisiune. Actuala doamna Slav a fost deranjata de faptul ca acest subiect a fost prezentat prea pe larg, sustinand ca intentia lui Capatos era sa produca un scandal prin care sa o dea afara din cadrul show-ului.





Comentarii
  • MAI…FANATICILOR,VEGETALLELOR,LEGUMINOASELOR CARE SUNTETI…LASTAII IN PACE SA-SI TRAIASCA VIATA SI IUBIREA NEMARGINITA UNUL FATA DE ALTUL BIANCA SI VICTOR ….CE TOT VA BAGATI VOI….CA BLA ,BLA,BLA…

Adauga un comentariu