Magazin

Ce smecherie a facut Arsinel ca sa aiba pensie URIASA de Revolutionar. E incredibil cati bani face pe luna

Publicat: 20 iun. 2015
1
Alexandru Arsinel beneficiaza incepand de anul trecut de inca o sursa de venit: pensia de revolutionar.
Alexandru Arsinel e unul dintre cei mai bogati actori din Romania. In calitate de manager al Teatrului de Revista Constantin Tanase, el a castigat 48.936 de lei, din coctracte cu diverse firme – 7.180 de lei si inca 238.188 de lei din drepturi de proprietate intelectuala (aparitii tv, la teatru, la radio, etc).
Conform ultimei declaratii de avere, Arsinel a iesit anul trecut la pensie, iar valoarea acesteia este de 7.850 de lei pe an, la care se adauga o pensie speciala (pe care o avea si anul trecut) de 1.060 lei si una de… revolutionar, in valoare de 13.224 lei, conform wowbiz.ro.

Vezi si Vestea despre Alexandru Arsinel care-i va intrista pe romani 

Cum a ajuns Alexandru Arsinel sa aiba o penise de revolutionar de peste 1.100 de lei pe luna, care sa-i rotunjeasca venitul de aproape 350.000 de lei pe an (aproape 29.000 de lei pe luna sau aproximativ 6.400 euro)? Simplu: actorul se bucura de acest statut inca din anii de dupa Revolutia din 1989, in ciuda faptului ca a fost secretar de partid pe vremea comunistilor. El a povestit intr-un interviu ca a fost primul roman care a vorbit de la un balcon impotriva regimului, in anii fierbinti ai Revolutiei. „Eu, de exemplu, am fost, cred, primul care am vorbit dintr-un balcon, la Sala Radio. Ne-am dus la Radio pentru ca aveam o imprimare pentru Anul Nou si oamenii de acolo s-au mobilizat in jurul nostru, celor care eram persoane publice”, povestea Arsinel intr-un interviu.
Generalul Dan Voinea a povestit si el intr-un interviu ca Arsinel i-a pus la dispozitie biroul lui pentru a coordona actiunile din Calea Victoriei. „La Teatrul de Revista, care era acolo, Arsinel era secretar de partid, in biroul lui s-a facut comandamentul unitatii care a actionat pe Calea Victoriei”, si-a amintit generalul Dan Voinea.

Vezi si Alexandru Arsinel, din nou pe mana medicilor 

Comentarii
  • Singurul actor care este indreptatit sa aiba pensie de revolutionar si care a fost pe baricada revolutiei este Ion Caramitru acest om modest in care efectiv este scarbit de ceea ce se intampla in Romania.

  • Un nesimtit si un porc.De altfel ca si Mircea Diaconu.Singurul actor pe care il stiu asa cum este specificat mai jos cel care a stat in frig si in bataia gloantelor a fost Caramitru.

    • Sint total de acrd cu Maria. Un animal ******,asa a beneficiat si de transplant renal, inaintea celor ce asteapta de ani de zile…un profitor! Porc!!!

  • las la o parte toate celelalte sume, si va supun atentiei urmatoarea afirmatie a autorului articolului: „…a iesit anul trecut la pensie, iar valoarea acesteia este de 7.850 de lei pe an…” ceea ce inseamna, la un calcul rapid, ca pensia unui actor in Romania este de 654 de lei!! Daca un actor cu studii superioare ar o astfel e pensie, ma intreb cat au ceilalti angajati dinn acest sistem precum masinisti, costumieri etc. Mare porcarie!!

    • De ce vă mirati de pensia lui Arșinel ? Este evreu și ca toți evreii au ieșit la GHEȘEFT precum hienele pe stârvul României.Ar trebui cercetați toți evreii care numai prin hoții și-au făcut averi uriașe. De acea au și instalat Institutul acuzator de holocaust ca românii să pună fermoar la gură și să se facă că nu văd.Ei n-eau jefuit țara prin B,nai B,rit în colaborare cu Isarescu dela BNR. Este înscris în ADN-ul lor goana după gheșefet prin jefuire,tupeu,șmecherie și setea de razbunare (Ceaușescu i-a taxat pe evreii care au plecat din România că nu le-a mai convenit regimul comunist – care de fapt tot ei ni l-au implantat)

Adauga un comentariu