Magazin

Ce sotie frumoasa are solistul trupei Taxi! – FOTO

Publicat: 05 nov. 2013

Despre viata de familie a solistului trupei Taxi, Dan Teodorescu, nu se stiu foarte multe lucruri, cu atat mai putin despre jumatatea sa, pe nume Irina.

Irina Teodorescu este o persoana discreta, careia nu-i place sa se faca prea mare tam-tam in jurul ei, cu toata ca este actrita.

Sotia lui Dan Teodorescu, pe numele ei de fata Irina Chiosa, este o femeie fermecatoare: frumoasa, cu o silueta de invidiat si, in plus, si talentata. Ea se poate lauda cu o colaborare cu celebrul regizor Francis Ford Coppola, printre altele, scire libertatea.ro.

Irina atrage imediat privirea, oriunde isi face aparitia. Are un magnetism aparte, care o face sa emane energie pozitiva in jurul ei. Poate si datorita acestui lucru, Dan Teodorescu este alt om cand se afla in preajma ei.

Cei doi formeaza o familie foarte frumoasa, in care armonia este la ea acasa, dupa cum se poate vedea si din fotografiile pe care cei doi le-au facut in vacantele lor. Sunt nedespartiti si fiecare gest al lor tradeaza cat se mult se iubesc.

Dan Teodorescu si Irina s-au casatorit in martie 2009. Liderul trupei taxi a mai fost insurat si cu jurnalista Melania Medeleanu, de care a divortat in anul 2006.

Adauga un comentariu