Sport

Ce spun Lacatus si Becali de bataia pe care a incasat-o Dodel?

Publicat: 09 ian. 2011
1

Marius Lacatus a fost foarte dezamagit de ultimul scandal in care a fost implicat capitanul Stelei – Tanase care s-a batut  cu fostul prieten al actualei sale iubite, Diana Guresoaie.

„Nu am discutat cu Tanase inca si evit sa comentez. Nu credeam ca e un jucator care sa-i sara tandara. Credeam ca e un jucator cu capul pe umeri, ca stie mai bine decit sa se ia la bataie prin cluburi. Intotdeauna le-am spus jucatorilor ca trebuie sa isi aleaga bine prietenii. Trebuie sa fie foarte atenti pe unde merg sa se distreze. Trebuie sa port o discutie fata in fata cu el si apoi voi decide ce voi face. Ramine de vazut daca il vom sanctiona”, a spus Lacatus la gsptv.

Gigi Becali a avut o reactie cel putin ciudata dupa aflarea incidentului în care a fost implicat Tanase. Desi se stie ca nu tolereaza astfel de derapaje, patronul Stelei a surprins prin declaratia sa: „Foarte bine a facut ca s-a batut! E capitan si face ce vrea! De asta e capitan!”, a declarat Becali pentru ProSport. Dupa ce a fost implicat în numeroase scandaluri în 2010, capitanul Stelei, Cristian Tanase parea sa se fi linistit, acest aspect reflectându-se si-n jocul mijlocasului argesean.

Mai mult, chiar daca unii oameni de fotbal au pus în discutie calitatea sa de capitan al Stelei, Tanase a fost sustinut inclusiv de Mihai Stoica si Gigi Becali. Din pacate pentru mijlocas, Tanase pare ca si-a dat din nou în petec. Astfel stelistul a fost implicat într-o altercatie sângeroasa într-o discoteca din Oltenita, informeaza Libertatea. Fotbalistul a luat la rând mai multe cluburi de noapte, consumând bauturi alcoolice. Ajuns în mijlocul unei altercatii între actuala sa prietena si fostul ei iubit, Tanase s-a implicat, reusind în prima faza sa transeze conflictul în favoarea sa. Din pacate pentru stelist, respectivul a chemat mai multi amici cunoscuti ca având ocupatii dubioase si i-a aplicat o corectie fizica lui Tanase.

Mai mult, în scandalul respectiv s-ar fi folosit cutite si sabii, ceea ce evident nu poate sa fie decât o circumstanta agravanta pentru argesean. Astfel, capitanul Stelei a fost literalmente calcat în picioare de catre agresorii sai, ajungând la Spitalul Municipal din OItenita unde a primit îngrijiri medicale, scrie sursa citata.
Adauga un comentariu