National

Ce spune Daniel Barbu despre punerea sub urmarire penala: Cele mai mari amenzi…

Publicat: 25 apr. 2019
1

Daniel Barbu, fost presedinte al Autoritatii Electorale Permanente si in prezent numarul 2 pe lista ALDE pentru alegerile europarlamentare, este urmarit penal de procurorii DNA, in dosarul lui Mircea Draghici, trezorierul PSD. Daniel Barbu este acuzat de procurori ca in perioada cat a fost sef la AEP nu a urmarit cum se cheltuie banii primiti ca subventie de catre partidele politice.

Liviu Plesoianu, reactie dura la adresa lui Daniel Barbu: ''Domnule Barbu, totul e in regula! Sigur ca e un nou abuz marca DNA''

In replica, Daniel Barbu a explicat ca el nu avea atributii in stabilirea controalelor si nici nu s-a implicat in activitatea subordonatilor pentru a opri controalele la partidele politice.

”Toata declaratia poate fi rezumata intr-o singura fraza: nu am stopat, oprit, blocat niciun fel de control la niciun partid politic pe durata mandatului meu ca presedinte al Autoritatii Electorale Permanente. (…) Atributia de a face controale la partide apartine Departamentului de Control din AEP. Eu, in calitate de presedinte nu aveam nicio atributie in acest sens. Dovada ca nu m-am implicat deloc ca presedinte este ca ALDE, partid din care am plecat in functie si in care m-am intors, a platit cele mai mari amenzi, bineinteles, dupa PSD, care este un partid mai mare. Nu am avut nicio ezitare sa semnez amenzile primite de ALDE si confiscarile care s-au facut.”, a declarat Daniel Barbu.

Comentarii
  • Nici voi ziarizdii nu credeti ce scrieti contra cost! Cum se face ca toti pesedeii si aldistii sunteti niste banditi ordinari care furati tara de pe vremea lui ceasca, multimilionari in euro, dar sunteti toti bugetari „cinstiti”?2

Adauga un comentariu