Bizar

Ce spune despre relatia voastra felul in care va tineti de mana

Publicat: 07 iun. 2019
14

Daca ai fost vreodata indragostit/a, stii cat e de grozav sa tii persoana iubita de mana. Poate ca nu observi, dar acest mic gest spune multe despre relatia voastra si faza prin care treceti in calitate de cuplu. Care e stilul vostru?

  1. Cu palma in jos. Daca va tineti de mana asa, inseamna ca relatia voastra e bazata pe afectiune, dar nu pe pasiune. De asemenea, cel care tine palma in jos are o personalitate mai puternica, ia adesea initiativa si e mai hotarat.
  2. Degete impletite. Acestea simbolizeaza pasiune si o legatura puternica intre doi oameni. Cand va tineti asa de mana, e important ca amandoi sa fiti fermi. Nu e un semn buna daca una din maini e prea relaxata.
  3. Un singur deget. Acest mod sugereaza ca amandoi va pretuiti independenta. Astfel de cupluri arata respect pentru spatiul celuilalt. Gestul poate sugera si ca treceti printr-un moment delicat, iar unul dintre parteneri simte nevoia sa se intoarca in perioada cand erati doar prieteni.
  4. „Intarire” din partea celeilalte maini. Daca va tineti asa de mana, inseamna ca lucrurile devin serioase. Din nefericire, nu e mereu un semn bun – ar putea indica si ca te transformi intr-o/un partener/a posesiv/a.
  5. Brat la brat. Aceasta pozitie e folosita adesea atunci cand cuplul participa la un eveniment. Daca se tin asa de maini in viata de zi cu zi, inseamna ca cel care vrea sa il tina pe celalalt de brat cauta protectie sau e putin nesigur in ceea ce priveste relatia.
  6. Va tineti de degete si trageti usor mana. Gestul poate sugera ca partenerii nu sunt pe aceeasi pozitie. Cel care il trage pe celalalt de mana incearca sa il faca pe partener sa se hotarasca mai repede decat e el obisnuit. Poate fi si un semn ca unul dintre parteneri s-a saturat de rutina din relatie.
  7. Nu va tineti de mana. Daca partenerul evita sa te tina de mana, acesta ar putea fi un semn ca nu te place foarte mult. Ar putea semnifica si timiditate sau nevoia de solitudine.
Adauga un comentariu