Magazin

Ce spune fosta nevasta a lui Mihai Constantinescu despre actuala partenera de viata a acestuia 

Publicat: 18 mai 2019
1

Fosta sotie a indragitului artist Mihai Constantinescu are numai cuvinte de lauda la adresa actualei partenere de viata a solistului. Simona Secrier. Mihaela Constantinescu, fosta sotie a lui Mihai Constantinescu, a vorbit din nou despre starea de sanatate a artistului. 

„Este conectat la aparate. Mihai reactioneaza bine,  sunt si organisme care resping aparatele. Inclusiv medicii sunt intr-un moment de asteptare. Eu nu am putut sa il vad, pentru ca nu ni se da voie. Miercuri, Simona a intrat zece secunde la el, pentru ca se afla intr-o camera sterila”, a declarat Mihaela Constantinescu pentru click.ro. 

Aceasta a avut numai cuvinte de lauda la adresa actualei partenere de viata a lui Mihai Constantinescu, Simona Secrier. „Simona este devastata. Ea este omul devotat care il iubeste enorm. De aproape un an, si-a intrerupt orice activitate ca sa ii fie alaturi lui Mihai. Avea un serviciu cu program zilnic, insa i-a pasat mai mult de Mihai”, a mai spus ea.  Mihai Constantinescu se afla in moarte cerebrala la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca din Capitala, dupa ce luni seara a suferit un stop cardio-respirator. Mihai Constantinescu are la activ doua operatii pe cord: in urma cu 12 ani i-au fost montate valve biologice, iar in 2017 a fost din nou operat. Artistul a avut probleme cardiace si inainte de Paste, fiind internat la Spitalul Universitar Bucuresti. 
 

Adauga un comentariu