Cancan ultimă oră

Ce spune fostul soț al Ancăi Țurcașiu despre despărțire. De ce au divorțat de fapt? – FOTO

Publicat: 22 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În urmă cu două zile, Anca Țurcașiu a anunțat pe pagina personală de Facebook că a divorțat de soțul ei, medicul Cristian Gorgescu. Cântăreața a spus în mesaj că nu dorește să dea detalii despre ruptura căsniciei lor.

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu formau unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz și puțină lume se aștepta la o despărțire. Iată că s-a întâmplat, iar anunțul separării lor a fost făcut chiar de solistă într-un mesaj pe Facebook.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui!”, a scris Anca Țurcașiu pe Facebook.

Medicul Cristian Georgescu nu a dorit să vorbească despre divorțul de Anca Țurcașiu. „Prefer să nu comentez deloc acest subiect”, a declarat Cristian Georgescu.

De ce au divorțat

Cristian Țânțăreanu, nașul lor de cununie a confirmat despărțirea și susține că între ei existau o serie de divergențe în ultima perioadă: „Foarte bine că a divorțat. Lasă că e mult bine singur, nu e un capăt de lume. Știu că în ultima perioadă au avut divergențe, nu se mai înțelegeau deloc. Ultima dată i-am văzut împreună acum doua zile. Dar na… nu înseamnă că era roz situația”

Căsătoriți timp de 22 de ani

Cântăreața a fost căsătorită de 22 de ani cu Cristian Georgescu, de profesie medic stomatolog, pasionat de sport, pe care l-a cunoscut în America și care a reușit să-i fure inima. În mai puțin de un an s-au căsătorit.

În perioada în care cei doi s-au cunoscut, Anca Țurcașiu se recupera după o dureroasă deziluzie în dragoste. Artista a avut o relație cu solistul Ghorghe Gheorghiu, iar în ciuda diferenței de vârstă de 16 ani, au trăit o frumoasă poveste de dragoste.

Adauga un comentariu