Actualitate

Ce spune Lia Olguta Vasilescu despre decizia lui Klaus Iohannis: ”Stiam ca este ranchiunos…”

Publicat: 21 nov. 2018
1

Olguta Vasilescu sustine, referitor la refuzul presedintelui de a o numi ministru al Transporturilor, ca se astepta la aceasta reactie, mentionand ca si-a dorit sa ocupe aceasta functie si a fost o decizie asumata. Fostul ministru al Muncii spune ca presedintele este ranchiunos si ca nu a facut nimic notabil in cariera de sef de stat.

Ce spune Toni Grebla despre scandalul momentului! Paul Stanescu nu si-a dat demisia

"Mi-am dorit foarte mult Ministerul Transporturilor, de altfel cred ca daca va uitati, pe unde am trecut am lasat ceva in urma. Eram foarte calificata pentru acest minister, macar din punct de vedere al managementului pentru ca la Craiova, cand eram primar, orasul a fost pe primul loc la absorbtia fondurilor UE. Cred ca mi-am dovedit eficienta. Am luat in calcul ca e posibil sa fiu respinsa, am analizat toti la partid, mi-am asumat, nu a fost niciun fel de situatie neasteptata pentru noi. Stiam ca presedintele e ranchiunos si ca nu imi va ierta declaratiile pe care le-am facut cu privire la domnia sa. Eu am lasat ceva in urma, nu pot spune acelasi lucru despre presedintele Iohannis ca nu-mi amintesc ceva notabil din mandat de presedinte al dlui Iohannis. E un joc politic de care presedintele profita. Ieri a fost o discutie in biroul permanent si au fost multi colegi care au zis ca era mai bine sa merg de la inceput la Dezvoltare, nu a fost niciun lider impotriva aceste nominalizari , dar votul se da in CEx. Nu e nicio tensiune cu dl Dragnea. A fost o decizie asumata ca e posibil sa plec de la Ministerul Muncii", a declarat Lia Olguta Vasilescu.

Comentarii
  • Madam… ,,ministru…”. Ar trebui în primul rând să știi să îți mai ,,pui frână la trompetă”. Gura bate funcția. Iar în al doi-lea rând, da, ai lăsat ceva în urmă: haos. Ai făcut nebuneala cu diferența uriașă între cei care muncesc cu adevărat și cei care ,,freacă menta”, ai venit cu legea pensiilor care e varză și aia, iar în rest numai minciuni și promisiuni. Dar cea mai mare tâmpenie a fost să faci această diferență de alarizare între privați și bugetari. În ce țară ai mai văzut ca cei care muncesc și îi susțin pe alții, să aibă salariile mai mici decât cei pe care îi susțin ??? vouchere de vacanță pentru bugetari tot din banii celor care muncesc ??? aici chiar că nu ai avut minte. Dar, să sperăm că nu vei mai ocupa nici un minister ca nu cumva să faci dezastru și acolo.

  • Pacat ca d-l presedinte nu a finalizat proiectul sau de tara „tara concediului bine facut”. A apucat sa-l aplice numai la el si la amicii lui.
    Noi, ceilalti, facem concediul cum putem.

Adauga un comentariu