Actualitate

Ce spune Lidia Fecioru despre energia negativă: „Oamenii plâng când le e milă de ei…”

Publicat: 18 oct. 2021
Lidia Fecioru energia negativă
Lidia Fecioru ne explică cum să gestionăm energia negativă pentru a nu ne afecta calitatea vieţii

Recent, Lidia Fecioru a vorbit în emisiunea sa despre cum ar trebui gestionată energia negativă, pentru a nu ne afecta calitatea vieții. Cunoscutul bioenergoterapeut ne spune totodată și cum ar trebui să o gestionăm dar și cum să scăpăm de ea. Și aceasta deoarece respectiva energie ne face foarte mult rău, atrăgând problemele asupra noastră în cascadă.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat zilele trecute, în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, cum să gestionăm energia negativă pentru a nu ne afecta calitatea vieţii. Prezentatoarea TV reamintește că, ori de câte ori retrăim un eveniment care ne-a produs supărare, furie, gelozie, această energie negativă creşte exponențial.

„Trăitul furiei îmbolnăvește ficatul. Practic tot ce însemnă aceste energii negative pe care noi le acumulăm, ele se răsfrâng asupra noastră. Într-o zi se acumulează multe chestii pentru că noi ne-am supărat pe noi şi toată ziulica ne merge rău”, a spus Lidia Fecioru

Lidia Fecioru, despre energia negativă

Cunoscuta prezentatoare TV a dat și câteva exemple din viaţa sa personală, care au afectat-o puternic. Astfel, ea spune că pentru a scăpa de aceste probleme a fost nevoie să gestioneze respectiva energie negativă. Un astfel de moment dificil în viața ei s-a produs când și-a rupt mâna. Atunci, a fost vorba de o cantitate de energie care s-a acumulat treptat…

„Când am venit la Chişinău am stat 4 ore în vamă la români şi 4 ore în vamă la Moldoveni. 8 ore cu doi copii mici în mașină pentru că diaspora venea în vacanță şi s-a tărăgănat atât de mult. A doua zi mi-am rupt mâna că eram foarte furioasă. Sau, în perioada asta cât am fost cu mâna blocată, am luat o gură de canal şi mi-am tăiat cauciucurile şi jantele pe partea stângă la amândouă roţi. Deci, undeva, ea (n.r. – furia) trebuie să explodeze”, a spus bioenergoterapeutul în vârstă de 59 de ani.

Energia negativă scade calitatea vieţii

Lidia Fecioru a explicat apoi și care sunt consecințele unui trai încărcat cu energie negativă şi ce este nevoie să facem pentru a întrerupe acumularea energiei negative. Altfel, dacă stăm prea mult în această tensiune, supărarea și nervii se vor răsfrânge asupra noastră. În astfel de situații, trebuie să găsim ceva care să ne bucure și să ne detașeze de toate.

„Ne încărcâm cu energie atunci când ne plângem constant. Sunt oameni care, când încep discuția, se plâng. Tu dacă vrei să spui ceva, nu mai ai loc. Sunt inclusiv vampiri energetici. Plus că îţi dai energia ta şi acumulezi alta negativă în loc. Atunci când avem multă energie negativă simțim o stare de oboseala psihică, nu avem dispoziție. Cei care nu se pot odihni în aceste perioade au acele stări pentru că gândurile negative bubuie suprarenalele care secretă mai multă adrenalină”, mai spune Lidia Fecioru.

Trebuie știut că noi suntem cei care hrănim această energie negativă. Mai sunt și situații aparent inexplicabile care se petrec în jurul nostru. Se întâmplă ceva în casă, se sparge ceva. De obicei becurile pocnesc când se acumulează multă energie.

Cum scăpăm de energia negativă și cum să nu o acumulăm

Cel mai bine în astfel de situații este să ne mutăm atenţia la ceva care să ne bucure. De asemenea, ar fi bine să luăm o pauză de la a mai răspunde la telefon. Însă, potrivit Lidiei Fecioru, cea mai buină metodă prin care ne descărcăm de energia negativă este plânsul.

„Dacă ai posibilitatea, e bine să urli sau mai trântim câte o farfurie în pământ. Ori facem mișcare, să țopăim pe toată talpa și ne descărcăm de energie negativă. Mai putem să facem un duş, dar cel mai eficient este bocetul, care e o descărcare energetică negativă autentică. Să plângi cu vorbe, să simţi că sare cămeşa de pe tine. Este o descărcare fenomenală”, a dezvăluit Lidia Fecioru.

Și pentru că evenimente din viaţă nu pot fi prevăzute, Lidia Fecioru recomandă să învățăm să ne detașăm de energia negativă, să învățam să privim din exterior.

Adauga un comentariu