Cancan

Ce spune Mihai Trăistariu despre WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022

Publicat: 13 mai 2022
Mihai Traistariu si WRS colaj foto
Mihai Traistariu ii ureaza mult succes in finala lui WRS, reprezentatul Romaniei la Eurovision 2022

Mihai Trăistariu, câștigătorul Eurovision 2006, și-a spus punctul de vedere cu privire la concursul din acest an. Trăistariu are o părere bună despre reprezentantul României de la Eurovision 2022 și spune că piesa pe care a pregătit-o i se pare captivantă.

Cu toate acestea, fostul component al trupei Valahia a criticat modul în care WRS a cântat la repetiții, spunând că piesa lui s-a auzit ca un “miorlăit continuu”.

Ce spune Mihai Trăistariu despre WRS

“O să râdeți, dar această finală mi-a plăcut extrem de mult. Chiar foarte mult față de semifinala nereușită. Așa da! Să le luăm pe rând … 7 recitaluri străine e o mare realizare. Spectacolul în sine a fost de senzație. Cel puțin 4-5 concurenți de-ai noștri din seara asta sunt peste cele 7 recitaluri. Wrs – în sfârșit a cântat bine. S-a mobilizat și a scos vocea în față.

La semifinală s-a auzit ca un miorlăit continuu și nu mi-a atras atenția. Dar în seara asta, mi s-a părut de departe CEL MAI POTRIVIT să ne reprezinte. Piesa te captează pur și simplu. A venit pregătit și sigur pe el”, a transmis Mihai Trăistariu, în mediul online, despre cel care ne va reprezenta în finala Eurovision România 2022.

WRS participă la Eurovision cu piesa „Llamame”

Piesa cu care a câștigat Selecția Națională pentru Eurovision 2022, „Llamame”, are versuri în limba engleză și este foarte ritmată. Melodia este ceva special, iar WRS are șanse reale la o clasare cât mai sus anul acesta în finala concursului.

Juriul care a ales piesa „Llamame” câștigătoare a Selecției Naționale Eurovision 2022 a fost format din Alexandra Ungureanu, Ozana Barabancea, Randi, Cristian Faur şi Adrian Romcescu. Și votul publicului a contat în alegerea câștigătorului.

România a câștigat a doua semifinală a concursului Eurovision 2022, de joi, 12 mai, alături de alte 17 ţări precum Australia, Georgia, Cipru, Serbia, Finlanda, Azerbaidjan, San Marino, Israel, Malta, Muntenegru, Cehia, Polonia, Belgia, Macedonia de Nord, Suedia, Estonia şi Irlanda. Eurovision 2022 are loc în Italia, după ce formația italiană de rock Maneskin a câștigat concursul Eurovision 2021.

În semifinala de marți seara obținuseră calificarea în finală și reprezentanții Republicii Moldova – formația Zdob și Zdub și Advahov Brothers -, precum și membrii grupului „Kalush Ucraina”, considerați marii favoriți ai competiției Eurovision de anul acesta.

Piesa celor de la Zdob și Zdub, „Trenulețul”, foarte ritmată și cu influențe populare, vorbește cu mult umor despre relația dintre frații de peste cele două maluri ale Prutului. Tot cu influențe populare, însă combinate cu ritmuri rap, este și melodia ucrainenilor, „Stefania”, care este însă dedicată mamelor prinse în războiul din Ucraina.

Finala concursului european va avea loc sâmbătă. Eurovision Song Contest 2022  este găzduită de Italia, țara care a câștigat anul trecut competiția grație trupei rock Måneskin, care a interpretat melodia „Zitti e Buoni”. Concursul de anul acesta se desfășoară sub sloganul „The sound of beauty”, la Sala Pala Olimpico din Torino.
Adauga un comentariu