Din lumea filmului

Ce spune nasa Ruxandra Ion, despre divortul dintre Ioana Ginghina si Papadopol! Mama telenovelelor romanesti a rupt tacerea 

Publicat: 30 aug. 2019

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol s-au despartit in urma cu doar cateva luni, cei doi urmand sa divorteze oficial, in aceasta vara. Producatoarea Ruxandra Ion, nasa celor doi, a facut primele declaratii despre situatia in care se afla actorii.

Ruxandra este cea care le-a oferit ocazia sa se cunoasca prin intermediul filmelor in care i-a distribuit, „Numai iubirea” si „Daria, iubirea mea”.

Cu toate astea, Ruxandra a tinut sa precizeze ca nu vrea sa se bage in familia finilor sai. „Nu vreau sa vorbesc despre asa ceva. Eu nu ma pot baga in lucrurile lor. E treaba lor si nu vreau sa discut, chiar daca sunt nasa lor”, a declarat pentru Click! Ruxandra Ion.

In ultimul mesaj publicat pe contul de socializare, Ioana a recunoscut ca se simte obosita, si asta pentru ca este nevoita sa se trezeasca foarte de dimineata, pentru a o duce pe Ruxandra la scoala. „Am obosit, sunt deja la a treia cafea si abia imi tarasc picioarele dupa mine. Ma omoara trezitul asta de dimineata. Zilnic ma trezesc la 5:45. Nu mai am mult, 2 saptamani de scoala, doua saptamani in care trebuie sa fiu mama eroina si apoi gata”, a scris Ioana Ginghina, pe Facebook.loading...

Adauga un comentariu