Curiozitati

Ce spune profetia lui Nostradamus despre incendiul de la Catedrala Notre Dame

Publicat: 18 apr. 2019
9

Nostradamus a prezis incendiul de la Notre Dame. Acesta a prevazut si Marele Foc din anul 1666 din Londra, decesul lui Henric al II-lea si ascensiunea lui Hitler. Oamenii de stiinta au gasit evenimente in profetiile sale care sunt formulate pentru a prezenta cititorilor insasi asteptarile si prejudecatile lor. Dupa incendiul care a devastat toti parizienii, au aparut nenumarate speculatii care arata ca acest eveniment a fost prevestit de cel mai cunoscut prezicator din lume, Nostradamus.

Nostradamus a prevazut incediul de la Notre Dame

Oamenii de stiinta au gasit legatura dintre una din profetiile marelui Nostradamus si incendiul de la Notre Dame. Astrologul britanic Jessica Adams a scris pe in mediul online legatura dintre predictia acestuia si eveimentul care s-a implinit in cursul zilei de luni.

Nostradamus, medic si astrolog francez, a infaptuit o carte cu catrene care se spune ca a prezis evenimente extrem de importante. Jessica Adams a citat predictia care arata intocmai detalii despre focul care a curprins catedrala. Aceasta a fost gasita intr-o carte din 1999, numita „Profetiile complete ale lui Nostradamus”.

Nostradamus a prezis flacarile care au cuprins Notre Dame

„Capul Berbecului, Jupiter si Saturn,
Dumnezeule vesnic, ce schimbari se pot astepta?
Dupa un secol lung, raul se va intoarce
Franta si Italia, ce emotii vei trai?

Ceea ce avem aici este Chiron la «capul Berbecului» la doar trei grade de semnul zodiacal. Soarele, arzand portocaliu la apus la Paris, in timp ce [turla de la] Notre Dame s-a prabusit, este de asemenea in Berbec, in aceasta diagrama astrologica stabilita pentru luni 15 aprilie 2019 la ora 17:50, Paris”, scrie Jessica Adams pe blogul sau citat de Sputnik. 

„Socul momentului este ilustrat de Uranus in Taur 2, formand un semisextil aproape perfect cu Chiron. De fapt, aceasta aliniere se poate intampla doar o data la 80 de ani”, a precizat astrologul, in mediul online. „Ce este Chiron? un simbol al oamenilor si al organizatiilor care sunt indraznete. Scandaloase. Care nu se impiedica de asa-numitul imposibil. Intr-un moment ma voi uita la WikiLeaks, Julian Assange si la o cunoscuta postare de-a lor referitoare la «Dosarele siriene», de acum cativa ani, numita «Profetia Notre Dame». Da, ati citit bine, Profetia Notre Dame”, mai explica Adams.

Adauga un comentariu