Actualitate

Ce spune Tudorel Toader despre decizia CCR referitoare la proiectul de modificare a codurilor

Publicat: 26 oct. 2018
1

Ministrul Justitiei sustine, referitor la decizia CCR, prin care au fost declarate neconstitutionale mai multe articole din proiectul de modificare a codurilor penale, ca documentul a fost elaborat cu respectarea deciziilor CCR si ale Directivelor UE, lasand sa se inteleaga ca modificarile cu probleme au fost adoptate in Parlament.

Breaking news! Se cere anchetarea penala a lui Augustin Lazar

"Simple precizari,
contrare unor afirmatii aparute in spatiul public !

Ministerul Justitiei a elaborat proiectul de lege pentru modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala, in sensul punerii acestora de acord cu deciziile CCR, precum si pentru transpunerea Directivelor referitoare la confiscarea extinsa, respectiv consolidarea prezumtiei de nevinovatie.
Proiectul de lege a fost elaborat in limitele deciziilor CCR si Directivelor UE !
La data de 18 august 2017, Guvernul Romaniei a adoptat respectivul proiect de lege, care a fost transmis catre Parlament in vederea legiferarii", a scris Tudorel Toader pe Facebook.

Comentarii
  • Tudorica minciunica minte cum respira. Ultima minciuna: nu a trasmis Curtii de la Ventia ordonanta 92 pe justitie asa cum se lauda. Tot ce spune omul asta e o mare minciuna, raportul privind revocarea lui Augustin Lazar e o minciuna si o aberatie totala, presedintele nici nu se merita sa arunce ochii pe el, il arunca direct in cosul de gunoi :))

Adauga un comentariu