Actualitate

Ce spune un român infectat cu COVID-19 şi care lucrează în Germania! A fost ignorat de șefi atunci când a sunat să anunțe că se simte rău

Publicat: 02 mai 2020

Un român care muncește la abatorul groazei din Germania, unde peste 500 de conaționali s-au infectat cu coronavirus, rupe tăcerea. Omul suspectează că s-ar fi infectat cu toții de la un coleg, tot român, care a fost ignorat de șefi atunci când a sunat să anunțe că se simte rău și ar putea fi infectat.

”Cred că din abator am luat virusul. A fost un coleg care s-a simțit rău, el a lucrat cu noi. A fost testat pozitiv, a stat în carantină la spital. Prin martie se întâmpla asta. El locuiește în alt sat, dar la abator e coleg cu noi. S-a simțit rău, nu s-a dus la spital. A venit acasă, a făcut un duș și s-a culcat. I-a sunat pe șefii noștri de la muncă, dar nu i-a răspuns nimeni.

Dacă nu a avut cine să-l ducă, s-a dus singur la poliție și nu știu ce a zis că l-a dus poliția la spital. Era în stare gravă, îi era rău. I-au zis doctorii că dacă mai stătea mult murea. Făcuse și aprindere la plămâni, nu știu. Asta ne-a povestit el. Noi am lucrat cu el și știam că e pozitiv. Știam că o să luăm cu noi.”, a spus un muncitor al abatorului.

Comentarii
Adauga un comentariu