Mozaic muzical

Ce spunea Mihai Constantinescu dupa infarctul suferit de Busu. „Afectiunile cardiace sunt oricum bolile secolului” 

Publicat: 15 mai 2019
3

Dupa infarctul suferit de Florin Busuioc, prezentatorul rubricii Meteo de la Pro TV, cantaretul Mihai Constantinescu vorbea despre cat de grave sunt afectiunile cardiace

Mihai Constantinescu are la activ doua operatii pe cord: in urma cu 12 ani i-au fost montate valve biologice, iar in 2017 a fost din nou operat. Artistul a avut probleme cardiace si inainte de Paste, fiind internat la Spitalul Universitar Bucuresti. 

„Viata de artist este diferita de cea a unui om normal. Sunt alte emotii, alte stresuri. Afectiunile cardiace sunt oricum bolile secolului. Dar sunt convins ca Busu isi va reveni rapid, mai ales ca a fost adus la Bucuresti. La el a fost mai simplu decat in cazul meu, iar odata interventia reusita sigur va fi bine. 

Important este sa duca de acum o viata linistita, sa renunte la teatru si sa ramana doar cu munca din televiziune. Eu si sotia mea il respectam tare mult si a fost un soc pentru noi cand am aflat ce i s-a intamplat. Ne dorim sa-l revedem cat mai repede la televizor. 

Am un prieten, spre exemplu, care are montate trei stenturi si este sofer pe o masina de mare tonaj, merge in delegatii si este perfect sanatos. Deci se poate si asa”, declarat Mihai Constantinescu pentru click.ro in noiembrie 2018. 

Florin Busuioc este un cunoscut actor si prezentator de televiziune din Romania. Cunoscut sub numele Busu, acesta este prezentatorul rubricii meteo de la Pro TV de foarte multi ani. In luna noiembrie a anului trecut, Busu a trecut printr-un moment de cumpana, atunci cand a suferit un infarct la finalul unui spectatol de teatru pe care l-a jucat la Filarmonica Oltenia din Craiova.Florin Busuioc a fost externat de la Institutul National de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu la inceputul lunii decembrie, dupa ce a suferit un infarct si i s-au montat doua stenturi la inima. 

Mihai Constantinescu se afla in moarte cerebrala la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca din Capitala, dupa ce luni seara a suferit un stop cardio-respirator. 
 
Adauga un comentariu