Stiri si curiozitati

Ce studii are Andreea Mantea. Bruneta a avut note mici la BAC. Ce rusine!

Publicat: 21 mai 2019
3

Bruneta a ajuns prezentatoare tv, dar inceputurile ei au fost de asistenta. S-a facut remarcata drept vecina lui Razvan si Dani in cadrul matinalului TV.

Ce studii are Andreea Mantea desi lucreaza in televiziune. Vedeta nu a facut jurnalismul, daca asta credeati. Nu. A fost o tanara normala cu note acceptabile la invatat. Aceasta a devenit celebra dupa ce a participat la concursul Miss Playboy. Apoi a pozat pentru Fata de la pagina 5, in Libertatea.

„La vremea aceea, abia daca aveam 19 ani. Inca nu deschisesem ochii, nu stiam cat de obtuza si de rea poate sa fie lumea, nu stiam ca perceptia cu care te alegi ulterior este: „Ai pozat in Playboy, esti o tarfa”. Eu am fost aleasa dintre 500 de fete si m-am simtit foarte flatata.

Imi pare rau ca de atunci, dintr-o prostie a tineretii, m-am captusit cu un razboi surd, pe care-l duc zi de zi. Pentru ca zi de zi trebuie sa ma lupt sa demonstrez ca nu sunt o femeie usoara, ci o femeie tanara, dornica sa invete, dornica sa-si croiasca un drum solid in viata, prin forte proprii”, scrie VIVA!

Andreea Mantea s-a facut remarcata prin frumusete, nu studii. Aceasta a terminat liceul Sfantul Pantelimon si a avut media 7.40 la BAC. Cea mai mica nota a fost la limba romana, proba orala, 5.50. La scris a luat 8.30, 9.60 la educatie fizica, 8 la limba engleza, la sociologie, 5.70, iar la geografie, 7.85.

Andreea Mantea a absolvit Facultatea de Relatii Economice Interne si Internationale. Cu toate astea, a ajuns prezentatoare tv. Inceputurile au fost grele pentru ea. Provine dintr-o familie in care tot membri munceau pentru a se intretine.

Primul ei job a fost de picolita, cand a terminat clasa a 9a. „Dupa ce am prins cateva joburi si mi-am dat seama ca in felul acesta castigam in cateva zile cat intr-o luna intreaga de servit la masa, mi-am zis ca asta vreau sa fac. Tocmai incepea anul scolar, asa ca am renuntat la postul de la restaurant si-am ramas numai cu slujba de model”, marturisea Andreea in urma cu cativa ani.

„Dupa ce am intrat pe fagasul castingurilor, am descoperit o lume noua, fascinanta: cunosteam oameni interesanti, de la care, cand am inceput sa apar in reclame si videoclipuri, am prins ce si cum inseamna sa fii regizor. Cand a fost vorba sa dau la facultate, am vrut sa-mi depun dosarul la UNATC, la actorie. Numai ca tata nici n-a vrut s-auda de asa ceva. Mi-a zis ca nu vrea sa „creasca” o muritoare de foame. Ne-am certat indelung pe tema asta si, intr-un final, ca sa-i fac pe plac, am dat la Relatii Financiar Bancare Interne si Internationale”, a marturisit Andreea Mantea.

Adauga un comentariu