Scena artistica din Romania

Ce suferinta ascunde Stela Popescu. Nimeni nu a banuit nimic pana acum

Publicat: 27 feb. 2017

Stela Popescu este mereu cu zambetul pe buze, mereu are o gluma buna de spus. Insa, in spatele acestei imagini, indragita actrita a ascuns o suferinta, pe care a marturisit-o in cartea sa de bucate.

Pe Stela Popescu, admiratorii nu au vazut- o niciodata trista sau cu acea fata specifica omului chinuit de durere. Asta pentru ca actrita a dorit ca fiecare aparitie publica de-a sa sa fie un motiv de bucurie pentru cei care o admira.
Insa, dincolo de zambetele, glumele si jovialitatea sa, Stela Popescu a ascuns o suferinta: diabetul, bata-l vina, ii da de furca de ani buni. Iar lucrul acesta, actrita l-a marturisit in cartea de bucate “Gateste moldoveneste cu Stela Popescu”, o “culegere” de retete moldovenesti pe marginea carora actrita face tot felul de precizari.

Intr-una dintre acestea, ea face referire si la pacatoasa ei boala: “Apropo de dulce. Cum naiba oi fi avand eu diabet, cand n-am abuzat niciodata de dulce?”.
Ei bine, tot actrita ofera si un raspuns: “Cica nu numai de la prajiturele se declanseaza «magarul ». Daca-i vorba de grasimi, apoi ele sunt sigur vinovate, caci peste o felie de paine neagra unsa cu untura (de gasca, rata, porc) si presarata cu sare si putina boia pe deasupra nu trece nimic”.

De altfel, actrita a recunoscut in interviurile sale ca este gurmanda si ca aproape toata viata a incercat sa tina cure de slabire, dar placerea de a manca a biruit de fiecare data.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit