Sport

Ce suma va castiga Cristina Neagu, dupa ce a semnat prelungirea contractului cu CSM Bucuresti

Publicat: 22 mai 2019
1

Cristina Neagu a semnat prelungirea contractului cu CSM Bucuresti astazi. Cea mai buna handbalista a lumii va câstiga tot 18.000 de euro/luna, ca si pâna acum. Interul stânga de 30 de ani a cerut în februarie, prin intermediul impresarului sau, cel putin 20.000, pentru a semna o noua întelegere cu fosta campioana a României. Suma poate parea una mare, însa vorbim de cea mai buna jucatoare a lumii, care aduce pe lânga prestatiile sale si un capital de imagine.

216.000 de euro va câstiga marea noastra sportiva în urmatorul an.

Primaria i-a facut aceeasi oferta lui Neagu

Totusi, Primaria Capitalei, prin vocea Gabrielei Firea, a explicat ca solicitarile nu pot fi onorate. Însa s-a dorit prelungirea contractului Cristinei, în aceleasi conditii ca pâna atunci.

Conform sport.ro, Neagu a acceptat în cele din urma sa mai ramâna un an pe acelasi salariu. "La începutul acestui an au fost mai multe discutii, care s-au precipitat în ultimele zile. A fost o solicitare a impresarului Cristinei Neagu, de a i se majora salariul la 20-21.000 de euro, de la cât are acum. Doamna Gabriela Szabo m-a informat si s-a discutat în Consiliul de Administratie.

Cu tot respectul pentru Neagu, valoarea ei si ceea ce înseamna ea, nu ne permitem sa-i oferim un salariu mai mare decât cel actual. Nu i-am diminuat salariul dupa accidentare si i-am facut o oferta de a mentine salariul anterior chiar si în aceasta perioada de convalescenta", a precizat Firea la Digi Sport, în februarie. Cu Neagu în echipa, CSM Bucuresti va ataca anul viitor trofeul Champions League, dupa ce în acest sezon a ratat calificarea în Final 4.

Adauga un comentariu