Bizar

Ce te asteapta in viata, in functie de linia inimii

Publicat: 30 mart. 2018

Priveste-ti cu atentie palmele! Spun mai multe despre tine decat crezi!  Linia inimii este un indicator important al personalitatii si, pe langa asta, iti dezvaluie calitatile, defectele si chiar modul in care esti perceput de cei din jur.

A) In cazul in care linia inimii se termina sub degetul mijlociu, te-ai nascut pentru a fi lider. Esti o persoana ambitioasa, independenta si inteligenta. Judeci destul de mult inainte de a lua o decizie. Ai un comportament autoritar si de cele mai multe domini persoanele cu care intri in discutii. Esti o fire destul de rece si insensibila in relatiile cu cei din jur.

Citeste si Ce inseamna daca ai semnul „X” in palma! Doar persoanele speciale il vor gasi! Te numeri printre norocosi?

B) Daca linia inimii se termina intre degetul aratator si mijlociu, atunci esti persoana care se lasa foarte usor influentata. Asculti sfaturile tuturor si de aceea esti uneori ezitant in deciziile pe care le iei. Pentru ca stii sa asculti pe toata lumea, esti considerat a fi o persoana de incredere. O calitate deosebita este aceea ca ai foarte mult bun simt.
 
C) In cazul in care linia inimii se termina sub degetul aratator, in adancul tau esti o fire intuitiva. Esti tipul de persoana care intelege oamenii cu adevarat. Prin gesturile si gandirea ta, nu lasi pe altii sa vada cat de multe stii. Esti o persoana care citeste omul doar ascultand tonalitatea vocii. Pe langa faptul ca citesti oamenii, stii foarte bine cum poti fi si tu citit. Stii foarte bine cand esti manipulat si stii sa manipulezi si tu la randul tau, insa destul de rar recurgi la asta.

Citeste si Testul degetelor. Uita-te cu atentie si vezi ce spun el despre succesul tau in viata

D) In cazul in care linia inimii se termina intre degetul aratator si degetul mare, esti tipul de persoana grijulie. Ai foarte multa rabdare si esti intotdeauna bine intentionat. Ai o inima mare si ajuti pe toata lumea. Tu esti deschis cu orice persoana pe care o intalnesti, arati lumii totul si nu ai nimic de ascuns.loading...

Adauga un comentariu