Magazin

Ce ti-e saman, ce ti-e preot? Amandoi CHEAMA PLOAIA in Romania

Publicat: 08 iun. 2015
1
Ingrijorati ca ploaia n-a mai udat pamantul de doua luni, mii de credinciosi au pornit ieri intr-o procesiune impresionanata spre o manastire din Botosani. Enoriasii s-au rugat impreuna cu 23 de preoti, care au facut rugaciunea pentru ploaie. „Foarte uscat, foarte prost, recolta merge prost anul acesta. Suntem pacatosi, poate o da Dumnezeu si ne-o auzi”, spune o femeie.
Preotii din fiecare parohie si-au adunat enoriasii in fata bisericilor si de acolo au pornit pe strazile orasului. In sunetele clopotelor, s-au rugat sa aiba parte de ploi si recolte bogate. Oamenii spun ca in anumite zone ale judetului nu a plouat de aproape doua luni, iar pamantul s-a uscat atat de tare incat au aparut crapaturi, iar plantele se ofilesc.Comentarii
  • …paparude cu care sa umblam pe dealuri.
   In acest moment, asta este singura speranta. Credinta.
   S-a dus „cresterea ” economica a lui Ponta. Ani la rand economia Romaniei s-a bazat pe agricultura, dar tocmai agricultura a fost lasata de izbeliste. Dumnezeu a rabdat si ne-a ajutat, dar acum, prea s-au adunat multe rele facute de cei care ne „conduc”, iar Dumnezeu, in marinimia Sa nu bate cu parul. Dar nici nu uita. Daca vrei PIB ridicat, mai fa ceva si pentru pamantul asta!!!
   Ca cei care isi duc traiul de pe o zi pe alta lucrandu-l te voteaza!!!

Adauga un comentariu