Bancuri

Ce ti se poate intampla intr-un week-end

Publicat: 04 oct. 2013
4

La inceputul unui weekend care se anunta cam plicticos, Jack si Bob, prieteni de-o viata, au decis sa merga la ski. Asa ca au burdusit bine minivan-ul lui Bob si au pornit, voiosi, catre nord. Dupa vreo doua ore de drum intins s-a dezlantuit un viscol teribil. Viscolul nu dadea semne ca s-ar potoli prea curind si incepuse deja sa se lase si noaptea, asa ca, neavind incotro, au tras la o ferma din apropiere, rugind-o pe dragalasa stapina sa-i lase sa se adaposteasca acolo peste noapte.

– Imi dau seama ca este noapte, ca vremea e ingrozitoare si ca imensa mea casa e complet libera, dar trebuie sa stiti ca sint vaduva de curind. Prin urmare nu va voi putea primi inauntru, deoarece mi-e teama ca vecinii ar incepe sa birfeasca.
– Nu va faceti nici o grija, raspunde Jack, vom fi bucurosi sa petrecem noaptea in grajd. Plus ca, daca se indreapta vremea, vom pleca odata cu rasaritul soarelui.

Femeia a incuviintat si cei doi prieteni s-au instalat confortabil in grajd. La primul cintat de cocos, cum vremea se anunta minunata, s-au urcat in minivan si si-au continuat drumul catre munti, bucurindu-se de un weekend superb.

Dupa exact noua luni, Jack a primit o scrisoare. A citit-o de citeva ori pina sa priceapa despre ce-i vorba, si, in sfirsit, si-a dat seama ca este de la avocatul femeii la care au petrecut noaptea, in drumul lor spre pirtia de ski. Fara sa piarda vremea s-a dus direct la prietenul sau Bob si l-a intrebat:

– Bob, o mai tii minte pe vaduva aia sexy din nord, cea la care am petrecut noi noaptea in grajd atunci cind ne-a prins viscolul?
– Sigur ca da, a raspuns Bob zimbind. Ah, ce bucatica buna…
– Spune sincer, nu cumva te-ai trezit in timpul noptii si i-ai facut o vizita in casa? Dupa un moment de stinjeneala, Bob recunoaste.
– Mda, asa e, m-ai cam prins.
– Si nu cumva te-ai prezentat cu numele meu in loc sa i-l spui pe-al tau? Rosu la fata, Bob pleaca privirea in pamint si ridica greu din umeri.
– Da, asa am facut, sa stii ca-mi pare rau, zice cu jumatate de glas. Dar de ce ma-ntrebi?
Tocmai a murit si mi-a lasat mie totul.

Adauga un comentariu