Secretele istoriei

Ce timid si adorabil a fost Printul George in prima zi de scoala

Publicat: 08 sept. 2017

Joi, 7 septembrie, Printul George (patru ani) a fost prima zi de scoala. Dus cu masina de tatal lui, Printul William, George nu a parut ca s-a simtit in apele lui pe masura ce a fost condus spre usa institutiei, chiar daca a fost intampinat cu zambete si bucurie de directoarea scolii.

Printul George a fost tare timid si usor trist in prima zi de scoala si probabil nu doar emotiile l-au tulburat pe micut, ci si absenta mamei. Kate Middleton nu a putut sa-l insoteasca pe fiul sau la cel mai important eveniment din viata lui de pana acum deoarece inca se simte rau din cauza sarcinii, precizeaza The Mirror.

Vezi si William si Kate, criticati aspru: „Se transforma in familia Kardashian”  

Adorabil ca intotdeauna, George abia daca a scapat un mic zambet fotografilor care l-au urmarit indeaproape. Nu a parut deloc la fel de entuziasmat ca tatal si ca unchiul sau, Printul Harry, atunci cand au fost dusi in prima lor zi de scoala de Printesa Diana. Pe atunci, William si George au fost numai zambete.

Evenimentul a fost anuntat si pe pagina oficiala de Facebook a familiei regale britanice, eveniment care marcheaza trecerea lui George intr-o noua etapa a vietii:

„Ducele si Ducesa de Cambridge au placerea sa va arate o fotografie cu Ducele si Printul George la Palatul Kensington din aceasta dimineata (7 septembrie). Aceasta imagine a fost realizata cu putin timp inainte ca Printul George sa mearga in prima zi de scoala la Thomas’s Battersea. Altetele lor regale sunt incantate sa va arate aceasta fotografie incantatoare a Printului George care a inceput scoala si doresc sa va multumeasca tuturor pentru mesajele trimise.”

Adauga un comentariu