Diverse

Ce tip de persoana esti in functie de forma unghiilor

Publicat: 20 sept. 2018
14

Va vine sa credeti sau nu, forma unghiilor poate scoate la iveala o multitudine de trasaturi si caracteristici proprii unei anumite persoane. Iata cum putem, prin intermediul formatului unghiilor, sa stabilim cu ce fel de oameni avem de a face zilnic.  

Unghii patrate. Se spune despre cei care au unghiile patrate ca ar fi persoane serioase, dar incapatanate si care renunta cu greu la ideile preconcepute.

Forma de migdala. Acest format scoata la iveala o fire blanda, onesta si fidela, care apreciaza foarte mult sinceritatea.

Unghiile rotunde. Sunt specifice persoanelor sociabile, linistite din fire, care prefera sa faca totul in ritmul lor. Aceste persoane sunt si foarte buni mediatori, in cazul izbucnirii unui conflict sau a unei discutii in contradictoriu.

Forma dreptunghiulara. Persoanele temperamentale, care nu se feresc sa spuna lcururilor pe nume au, de obicei, acest format la unghii. Acest gen de persoane, nu foarte rabdatoare din fire, nu reusesc sa empatizeze cu cei care iau decizii din considerente emotionale.

Forma trunghiulara. Oamenii cu unghii mai late al baza, dar inguste in partea de sus, sunt sensibili, inteligenti si foarte atenti la detalii. Acestia tind sa se lase afectati mult prea usor de tot ceea ce se intampla in jurul lor.

Unghii lungi, verticale. Sunt specifice persoanelor romantice, creative, meticulaose, cu temperament linistit, care se lasa ghidate de rationamentul logic.
Adauga un comentariu