International

Ce TRAGEDIE! Inca un actor A MURIT! A facut ATAC DE CORD

Publicat: 01 oct. 2016
Actorul Larkin Malloy, cunoscut pentru rolurile sale din serialele “Edge of Night,” “All My Children” and “Guiding Light”, a murit la varsta de 62 de ani. El suferise un infarct chiar de ziua sa de nastere, a mai trait cateva zile si apoi s-a stins din viata.
Larkin a inceput sa lucreze ca actor profesionist in 1974, pe scena din New York. Dupa ce a jucat diverse roluri la Washington, la Teatrul Goodman din Chicago, el a facut un sezon de clasice la faimosul Guthrie Theatre din Minneapolis. Revenind la New York, el a jucat la Manhattan Theater Club, scrie rtv.net.
A inceput apoi sa joace in seriale tv. Primul sau rol a fost cel a lui Whitney Sky din serialul „Edge of Night” de pe ABC, un rol care i-a adus o nominalizare la Emmy ca „Cel mai bun actor”. Patru ani mai tarziu, dupa ce „Edge” a inceput sa se duca in jos, el a fost intrebat daca vrea sa se alature serialului „Guiding Light” de pe CBS, ceea ce a si facut.
El a devenit cunoscut pentru rolul sau din „All My Children”, unde a intrat in pielea personajului Travis Montgomery timp de 11 ani, din 1987 si pana in 1998. 
Doi ani mai tarziu, Larkin a revenit la prima sa dragoste si anume teatrul. 


loading...

Adauga un comentariu