Actualitate

Ce trebuie sa bei inainte de somn pentru a scapa de tot ce ai mancat pe parcursul zile. Bautura care elimina toxinele si topeste grasimea abdominala

Publicat: 16 apr. 2020
Ce trebuie să bei înainte de somn
Ce trebuie să bei înainte de somn

Ce trebuie să bei înainte de somn. Grăsimea abdominală reprezintă o problemă pentru foarte mulți dintre noi, însă putem scăpa ușor de ea. Depunerile de grăsime pot fi legate de diferite boli precum: diabet, boli cardio-vasculare, hipertensiune arterială etc. Există mai multe studii care au arătat că există o legătură între grăsimea abdominală şi diabetul de tip 2. Totuşi, în majoritatea cazurilor, aceasta apare în urma supraalimentării sau consumului de alimente nepotrivite din dieta noastră.

Ce trebuie să bei înainte de somn

Pentru a scăpa de această problemă trebuie să faceţi exerciţii fizice şi să aveţi o alimentaţie sănătoasă. Mai mult, o băutură pe bază de pătrunjel, lămâie, ghimbir şi scorţişoara te va ajuta să topeşti grăsimea abdominală. Tot ce trebuie să faci este să o consumi seara înainte de culcare.

Această băutură naturală, care se prepară foarte uşor, topeşte grăsimea, dar ajută şi la arderea caloriilor. Mai mult, ne alimentează organismul cu vitamine şi minerale. Totodată, pătrunjelul îmbunătăţeşte digestia şi reduce lichidele acumulate în organism care ne fac să părem şi mai graşi decât suntem.

Ingrediente:
– 1 vârf de cuţit de pătrunjel
– 1/2 l de apă
– 1 lămâie
– 1 lingura de ghimbir ras
– 1 beţişor de scorţişoară
– 1 linguriţă de oţet

Mod de preparare:
Se pun toate ingredientele în blender şi se amesteca bine până la omogenizare. Băutura astfel obţinută se consuma în fiecare seară înainte de culcare.

Beneficii ale pătrunjelului

– Are uleiuri esenţiale cu efecte antioxidante.
– Tinctura de pătrunjel reduce acumularea lichidelor în organism şi curata sângele.
– Previne apariţia celulelor canceroase.
– Are efecte antiinflamatorii.
– Lupta cu bolile renale şi infecţiile vezicii urinare.
– Reglează nivelul de acid uric.
– Este eficient împotriva stresului.
Adauga un comentariu