Actualitate

Ce va anunta Liviu Dragnea in noaptea alegerilor

Publicat: 22 mai 2019
1

Presedintele PSD Liviu Dragnea a explicat ce anunt va face PSD in noaptea alegerilor europarlamentare despre prezidentiale. „Am vazut dupa declaratia mea foarte multe comentarii. Sunt proaste. Nu am spus nimic altceva decat ca vom prezenta punctul nostru de vedere. Ce va pot spune, in continuare sustin ca alianta PSD-ALDE sa aiba candidat comun si cred ca vom ajunge la acest rezultat”, a spus Liviu Dragnea.

Codrin Stefanescu: Nu voi vota la referendum

Liderul PSD Liviu Dragnea a adaugat ca e „foarte bine” ca premierul Viorica Dancila merge la referendum. „Daca a zis asa (n.r. – va vota la referendum), e foarte bine (…) noi nu respingem intrebarile de la referendum”, a adaugat liderul PSD. Dragnea a precizat ca nu vrea sa spuna daca el merge la referendum sau nu.

Comentarii
 • Votăm PSD! Iubim PSD!
  PSD a contribuit cu bani şi ne-a făcut aeroport în Iaşi, ca să fim în rând cu lumea civilizată. PSD a modernizat o mare parte din transportul public în comun; PSD a construit Ateneul din Iaşi; PSD a astfaltat/ pavat aproape tot oraşul Iaşi; PSD a reabilitat palatul culturii, palatul copiilor, sala polivalentă, şcoli, grădiniţe, universităţi, spitale, Biserici; PSD a făcut piste pentru biciclişti; PSD a modernizat şi a igenizat toate pieţele din oraşul Iaşi; PSD a reabilitat şi a modernizat toate căminele studenţeşti din oraşul Iaşi; PSD a construit în oraşul Iaşi multiple centre de asistenţă-socială; PSD a rezolvat o mare parte din problema iluminatului public stradal; PSD a schimbat toate şinele de tramvai din oraşul Iaşi; PSD a construit blocuri ANL în oraşul Iaşi.

  • PSD a construit Catedrala Mântuirii Neamului; PSD a construit Arena Naţională; PSD a modernizat metroul; PSD a construit SUTE de blocuri ANL în România; PSD a făcut programul „Prima Casă”; PSD a construit SUTE de săli de sport în România; PSD a înfiinţat Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură; PSD a înfiinţat SMURD; PSD a înfiinţat Protecţia Copilului; PSD, prin Ion Iliescu, a iniţiat aderarea României la NATO; PSD a înfiinţat programe gratuite de prevenire şi control al bolilor transmisibile; PSD a modernizat flota TAROM; PSD a dotat armata română cu echipamente şi tehnică de ultimă generaţie; PSD a făcut proiectul „51% alimente româneşti în magazine”; PSD a modernizat bazele turistice din Delta Dunării; PSD a reabilitat baraje şi a retehnologizat hidrocentrale; PSD a reabilitat traseul montan Transfăgărăşan.

  • O adus Dragnea bani de acasa? Reabilitarea Palatului e si din capital privat sustinut de Iulius Grup din cate stiu. Ce sa facat in Iasi sunt din banii publici ai nostri ai tuturor nu din banii PSD. Informati corect lumea.

   • Oamenii din Iulius Grup = oamenii din PSD. Concluzia?
    Tot ce s-a facut din bani publici este in folosul/ beneficiul publicului.

  • dracNEA : Sunt un DOBITOC ! ( asa cum afirma generalul POSTLNICU in 1989, dupa caderea lui Ceausescu)

 • PSD te iubim! Ori învingem, ori murim !!! Trăiască Partidul Social Democrat! Jos burghezia! Jos anarhia! Jos grohii însetați de putere si vânzarea țării! Trăiască Partidul Social Democrat!

Adauga un comentariu