Magazin

Ce va face CASTIGATOAREA MASTERCHEF cu marele premiu?

Publicat: 11 iun. 2014

MasterChef” si-a desemnat castigatoarea celui de-al patrulea sezon. Este vorba despre Jesica – pe numele ei real Georgeta Zamfir.

Citeste si: El ar putea face parte din noul juriu de la Master Chef – FOTO

Bruneta venise la “MasterChef” pentru ca se considera inventiva in bucatarie si isi dorea sa invete cat mai multe intr-ale gastronomiei.

Pe parcursul competitiei, Jesica sau Jesi, daca ar fi sa ne luam dupa felul in care o alinta colegii, s-a dovedit a fi una dintre cele mai emotive si mai sensibile concurente, scrie Cancan.ro.

Citeste si: Mesajul emotionant scris de Florin Dumitrescu dupa nunta

Cu greu s-a abtinut pe parcursul competitiei sa nu planga in momentul in care juratii ii criticau preparatele, dar inventivitatea si originalitatea au fost doua dintre caracteristicile care au salvat-o de fiecare data.

Cu un sufleu din taietei de casa cu sos de bolognese, cotlet cu crema de linte rosie si sofran, dar si para fiarta in vanilie cu briosa de ciocolata, Georgeta Zamfir a reusit sa ii dea pe spate pe cei trei chefi, care au desemnat-o castigatorea celui de-al patrulea sezon de “MasterChef”, iar premiul de 50.000 de euro o sa fie impartit intre cele mai apropiate persoane din viata sa.

Citeste si: Chef Florin Dumitrescu are MARI EMOTII – VEZI de ce nu poate dormiloading...

Adauga un comentariu