Cancan

Ce va face Viviana Sposub după „Bravo, ai stil”. Vedeta a fost deseori întrebată de fani

Publicat: 27 ian. 2022

Foarte multă lume vrea să știe ce va face Viviana Sposub după emisiunea de fashion „Bravo, ai stil”, unde este o concurentă de temut. Iubita actorului George Burcea i-a impresionat atât pe telespectatori, cât și pe membrii juriului cu calitățile ei. Astfel, de multe ori Viviana Sposub a primit punctaj maxim pentru momentele făcute.

Viviana Sposub luptă în acest moment pentru a prinde un loc în marea finală Bravo, ai stil! Celebrities. Dacă la începutul intrării în competiţia de stil, parcursul vedetei a fost unul timid, iată că odată cu trecerea timpului, Viviana s-a dovedit a fi una din cele mai redutabile concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities” care îi sufla mereu în ceafa lui Ruxi.

Ce va face Viviana Sposub după ce se termina Bravo, ai stil! Celebrities

Versatilitatea de care mereu a dat dovadă, show-rile emoţionante pe care le-a făcut în Gale, vocea şi talentul actoricesc au cântărit mereu în ochii juraţilor care nu de puţine ori au notat-o cu punctaj maxim pentru momentele făcute. Mai mult, telespectatorii i-au îndrăgit pe loc vocea, Viviana alegând să cânte live în mai mule momente ale sale şi chiar au rugat-o să fie mai vizibilă din acest punct de vedere.

Nu de puţine ori, Raluca Bădulescu a dezvăluit că Viviana Sposub a cucerit-o definitiv prin talentul actoricesc şi chiat i-a transmis un mesaj lui George Burcea, iubitul ei, despre faptul că este posibil ca la un moment dat concurenta Bravo, ai stil! Celebrities, să îl întreacă în ce priveşte actoria. Recent, în mai multe story-uri publicate pe Instagram, Viviana Sposub şi-a făcut timp să vorbească cu fanii şi să le răspundă la toate întrebările legate de ea şi de competiţie.

„Ideea e că în domeniul ăsta, totul este incert, dar mă bucur că, după acest proiect, au venit tot felul de propuneri. Încă nu este nimic contretizat, adică nu vă pot da acum o veste. Îmi doresc să continui în televiziune, pentru asta m-am pregătit şi asta îmi place foarte mult. Mi-aş dori şi sunt în lucru pentru un proiect muzical având în vedere reacţiile voastre din Galele unde am cântat”, a precizat Viviana Sposub.

Ce iubiți a avut Viviana Sposub

Înainte de George Burcea, frumoasa brunetă s-a iubit cu Ionuț Rusu, om de radio și stand up comediant. Cei doi au avut o relație destul de scurtă și nu au vorbit niciodată despre motivele care au dus la despărțire. Ei au făcut împreună filmulețe amuzante, iar pe măsură ce Viviana apărea în sketch-urile lui Ionuț Rusu, fanii au început să bănuiască faptul că e ceva între ei.

De asemenea, cu ceva timp în urmă, se pare că Viviana Sposub au avut o poveste de iubire și cu Radu Ciucă, asistentul lui Cătălin Măruță. Bărbatul a povestit despre relația avută cu Viviana în podcastul soțului Andrei. Cu toate acestea, Cu această ocazie, Radu Ciucă spune că în momentul de față nu mai are nicio legătură cu frumoasa brunetă.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare
Adauga un comentariu