Cancan

Ce vârstă are Alice Dumitrescu? Horia Brenciu, despre căsnicia sa cu vedeta

Publicat: 24 mai 2022
Ce vârstă are Alice Dumitrescu Horia Brenciu despre căsnicia sa cu vedeta
Alice Dumitrescu, în vârstă de 53 ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul său chiar și după 14 ani de căsnicie

Alice Dumitrescu a ajuns la vârsta marilor împliniri. Aceasta are o carieră frumoasă și o familie deosebită. Vedeta este fericită alături de soțul său, ce o răsfață mereu. Mai mult de atât, familia lor este mereu unită.

Vedeta are o carieră vastă în domeniul televiziunii, fiind de la o vârstă fragedă pe platourile de filmare. De asemenea și Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate femei din televiziune, biografia sa fiind prezentă pe Wikipedia.

Ce vârstă are Alice Dumitrescu?

Alice Adriana Dumitrescu Brenciu, pe numele său complet, a intrat în lumea televiziunii de la o vârstă fragedă. Aceasta a fost dusă de către bunica sa la TVR și a prezentat emisiuni pentru cei mici. Când a împlinit 14 ani, a părăsit lumina reflectoarelor pentru a-și putea continua studiile. La 21 ani, vedeta s-a întors în televiziune, însă nu pentru o perioadă lungă de timp deoarece trebuia să-și termine studiile superioare. A intrat la Politehnică, iar ulterior s-a căsătorit cu un coleg de facultate. 

La 23 ani, a avut primul copil și la aceeași vârstă a început să producă și să prezinte emisiuni pentru cei mici. Alice Dumitrescu în vârstă de 53 ani, are o vastă experiență în lumea televiziunii. Aceasta a fost prima persoană ce a apărut la Antena 1, a fost prima voce de la „Radio Romantic”, a prezentat emisiunea „Roata Milionarilor” și „Karaoke”. Ulterior, la 39 ani, a devenit producătorul serialului „Om sărac, om bogat”. De atunci, vedeta a rămas în același domeniu de activitate.

„Am plecat de la TVR la Antena 1, am fost primul om care a apărut pe ecranul acestui post de televiziune. Îi luam un interviu lui Ștefan Hrușcă.”, a declarat Alice Dumitrescu.

Horia Brenciu, despre căsnicia sa cu vedeta: „Romantismul e un ingredient pe care nu vreau să-l pierd”

Alice Dumitrescu s-a căsătorit cu Horia Brenciu în anul 2014. Vedeta are două fete din căsnicia anterioară, Andreea și Maria, iar împreună cu actualul soț are o fată Mina și un băiat înfiat. Cu toate că Toma nu este copilul său, cântărețul a mărturisit că a devenit fiul său din clipa în care a venit pe lume. Mama biologică a celui mic era minoră și dorea să avorteze. Alice și Horia au auzit povestea fetei și i-au spus să nu o facă pentru că doresc să îl adopte. Cei doi au făcut toate demersurile necesare pentru a-l putea înfia. Mai mult de atât, artistul a precizat că dacă Toma va dori să-și cunoască mama biologică, acesta nu se va impune dorinței sale.

Alice și Horia s-au cunoscut în 1995, la TVR. La început, cei doi au fost buni prieteni, înainte de a fi împreună. Mai mult de atât, soția artistului a specificat că Horia a fost umărul pe care a plâns din cauza fostei relații, a carierei sau a copiilor. Cântărețul a declarat că secretul unei relații de lungă durată este romantismul. Aceasta a mai adăugat că cei doi soți își fac mereu surprize unul altuia.

„Romantismul e un ingredient pe care nu vreau să-l pierd. El trebuie să existe chiar dacă ai avea o grădiniță de copii… Ne facem surprize unul altuia, iar în fiecare an avem o scurtă vacanță, doar noi doi. Mai mult nu am voie să spun”, a declarat Horia Brenciu.

Alice Dumitrescu, în vârstă de 53 ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul său chiar și după 14 ani de căsnicie. Un mariaj stabil de 13 ani are și Mihai Petre, în vârstă de 43 ani, împreună cu soția sa Elwira.
Adauga un comentariu