Scena artistica din Romania

Ce vârstă are Ana Isadora, fiica Maiei Morgenstern. Cu ce se ocupă aceasta

Publicat: 15 apr. 2021
Maia Morgenstern alaturi de Ana Isadora, fiica cea mica a actritei
Ana Isadora are varsta de 18 ani si este pasionata de psihologie

Ana Isadora, fiica Maiei Morgenstern, este cea mai mică de vârstă din cei trei copii ai actriței. Chiar dacă pe scenă a avut mereu succes, Maia nu a trăit aceleași sentimente și în viața personală. Artista a fost căsătorită de două ori, cu actorul Claudiu Istodor în perioada 1983-1999 şi cu medicul Dumitru Bălţăteanu în perioada 2001-2015.

Din păcate pentru aceasta, ambele mariaje s-au terminat prin divorț.

Ce vârstă are Ana Isadora

Ana Isadora are 18 ani și este mezina familiei. Aceasta mai are o sora, Eva Leea Cabiria Istodor în vârstă de 22 de ani și un frate Tudor Istodor în vârstă de 36 de ani.

Eva Leea Cabiria Istodor, fata mijlocie a Maiei, este născută în anul 1999. Tatăl acesteia este actorul Demeter Andras cu care celebra actriță a avut o relație, dar nu au fost niciodată căsătoriți. Eva trăiește în Cluj și îi calcă pe urme mamei sale studiind actoria.

Tudor Istodor este cel mai mare copil al actriței. Acesta s-a născut pe 24 mai 1984, în timpul căsătoriei pe care Maia a avut-o cu Claudiu Istodor. Tudor este și el actor de succes.

A absolvit în anul 2007 Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale”, Facultatea de Teatru, secţia Actorie, la clasa profesorului Ion Cojar. A jucat în piese scrise de mari dramaturgi – Anton Cehov, George Bernard Shaw, William Shakespeare, Luigi Pirandello, Horace McCoy, David Mamet, Mario Diament.

Ana Isadora este al treilea copil al actriței Maia Morgenstern din mariajul cu doctorul Dumitru Bălăţeanu. Căsătoria dintre cei doi a durat din anul 2001 până în 2015. Ana s-a născut în luna aprilie a anului 2003. La acea vreme actrița avea 41 de ani și a numit aceasta sarcină un act de curaj.

“Am avut curaj. Nu poate fi vorba de inconștiență fiindcă știam deja ce înseamnă să ai copii, dar e cel mai frumos dar pe care viață ți-l poate face și pe care tu poți să-l faci vieții”, declara Maia la acea vreme.

Majora fiind, Ana este o tânără extrem de frumoasă, însă destinul ei nu va fi pe scenă. Interesele mezinei se îndreaptă mai mult spre psihologie.

Cine este Maia Morgenstern

Actrița Maia Morgenstern a studiat la Academia de Teatru și Film între anii 1981 și 1985. Până în anul 1988 a jucat la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț. A apărut pe scena Teatrului Evreiesc de Stat din București, după care s-a alăturat trupei de la Teatrul Național „Ion Luca Caragiale”.

Ca și roluri notabile din cariera să din teatru putem aminti Lola Lola din Îngerul albastru (Der Blaue Engel) sau Kathleen Hogan în Park Your Car în Harvard Yard.

Publicul român o cunoaște și pentru rolurile din filmele Balanța, Cel mai iubit dintre pământeni și Patimile lui Hristos. În prezent deține funcția de manager la Teatrul Evreiesc, iar salariul acesteia a fost îndelung discutat în presă.

La vârstă de 18 ani, Ana Isadora este mezina familiei și iubește psihologia. Maia Morgenstern poate spune că este o mama împlinită la cei 58 de ani. Cei trei copii au ajuns mari, sanatosi și cu cariere de succes.

Adauga un comentariu