Cancan

Ce vârstă are Călin Hagima? Care este averea soțului Roxanei Nemeș?

Publicat: 12 mai 2022
selfie cu Roxana Nemes si Calin Hagima
Călin Hagima în vârstă de 42 ani este extrem de misterios în ceea ce privește viața personală și afacerile pe care le deține

Călin Hagima are vârsta de 42 ani și este destul de discret în ceea ce privește relația pe care o are alături de soția sa. Acesta nu dorește să fie în lumina reflectoarelor, deși Roxana Nemeș nu e prima femeie din viața lui ce este mereu în centrul atenției. Cu toate că nu se știe exact cu ce se ocupă omul de afaceri, acesta are o avere impresionantă și duce o viața de lux.

Cei doi au planuri mari de viitor, dorindu-și un copil. La momentul actual, cântăreața a decis să se axeze mai mult pe familie.

Ce vârstă are Călin Hagima?

Călin Hagima este mai în vârstă cu 11 ani față de soția sa. Acesta are 42 ani, iar Roxana Nemeș are 33 ani. Bărbatul este din Cluj și deține mai multe afaceri. Cu toate că partenera sa de viață este mereu în centrul atenției, Călin este mult mai discret. Omul de afaceri nu dorește să fie în lumina reflectoarelor, motiv pentru care relația celor doi este ținută departe de ochii curioșilor. În trecut, bărbatul a mai avut o relație cu o femeie ce era mereu prezentă în lumina reflectoarelor. Bărbatul a fost împreună cu Rocsana Marcu în urmă cu patru ani. Mai mult de atât, în presă s-a speculat că bărbatul ar fi înșelat-o pe cântăreața la momentul respectiv cu actuala sa soție. Cu toate că Roxana Nemeș și Călin Hagima și-au oficializat abia acum relația, cei doi au mai fost împreună de-a lungul anilor.

Călin Hagima își iubește foarte mult soția, iar de ziua ei a dus-o în Italia. Cei doi au petrecut clipe de vis în Positano. Chiar dacă relația lor a fost criticată de internauți din cauza diferenței de vârstă, aceasta este foarte puternică și solidă. Cei doi se iubesc extrem de mult și se susțin unul pe altul în tot ceea ce fac. Mai mult de atât, biografia Roxanei Nemeș este una impresionată, cântăreața a început să cânte de la o vârstă fragedă.

Averea impresionată a omului de afaceri

Călin Hagima are o avere impresionantă, deținând mai multe afaceri, printre ele aflându-se și o companie de producție video. Cu toate că în trecut a declarat că nu este înstărit, bărbatul i-a oferit Roxanei Nemeș un inel de logodnă de 20.000 euro. Pe lângă bijuterie, soțul acesteia își răsfață mereu partenera de viața cu cine romantice și vacanțe de vis. Cu toate că este un antreprenor de succes, în declarația de avere bărbatul nu a scris nimic în dreptul rubricilor legate de proprietăți: terenuri, mașini, case, bunuri de valoare. 

Mai mult de atât, acesta nu are conturi bancare și nici datorii. Singurul venit declarat este cel de 5.100 lei. Suma a obținut-o în decurs de un an, în calitate de director general al unei societăți comerciale. Cu toate că nu are bunuri declarate, bărbatul și-a permis să îi cumpere soției sale un inel de logodnă în valoare de 20.000 euro, de altfel o sumă impresionant de mare.

Călin Hagima în vârstă de 42 ani este extrem de misterios în ceea ce privește viața personală și afacerile pe care le deține. Cu toate că în acte este sărac, acesta și-a cerut soția în căsătorie într-un mod inedit. Chiar dacă oficial soțul Roxanei Nemeș nu are avere, Călin își permite o viață plină de lux. 
Adauga un comentariu