Cancan

Ce vârstă are Cristina Spătar. De ce a plecat din țară celebra cântăreață 

Publicat: 25 nov. 2021

Are un corp de invidiat și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene, dar puțini sunt cei care știu ce vârstă are Cristina Spătar. Artista s-a confruntat în ultima perioadă cu probleme pe plan personal, dar și profesional. Aceasta a luat o decizie care i-a surprins pe admiratorii ei, dornici să afle de ce a plecat din țară celebra cântăreață.

Cristina Spătar, ipostaze incendiare la o vârstă surprinzătoare

Cântăreața Cristina Spătar, supranumită și „regina R&B”, este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul românesc. La vârsta de 49 de ani, vedeta are o carieră de succes, dar traseul ei profesional a fost plin de provocări.

Colaborările cu artiști celebri din România i-au adus celebritatea, fiind remarcată de la primele apariții pe scena muzicală românească. Cu toate acestea, îndrăgita cântăreață a devenit în ultimul timp o prezență discretă în lumea mondenă, având în vedere problemele din viața privată.

Cristina Spătar a trecut printr-un divorț de afaceristul Alin Ionescu, după un mariaj de mai mulți ani. Cei doi au împreună doi copii, pe care îndrăgita cântăreață îi crește singură.

Dincolo de problemele pe plan personal, vedeta se menține în formă și arată spectaculos la 49 de ani. Aceasta a mărturisit că este atentă mereu la felul în care arată, fiind adepta unui stil de viață sănătos. Pentru a obține fizicul dorit, Cristina Spătar a apelat în trecut la câteva intervenții estetice, dar a urmat și o dietă echilibrată timp de mai mulți ani.

Viața privată a celei supranumite „regina R&B” a fost mereu în atenția publicului. Cristina Spătar a avut relații cu mai mulți bărbați celebri din România, însă divorțul de Alin Ionescu a reprezentat  pentru aceasta un moment extrem de greu.

„A fost o perioadă mai delicată. Ultimii doi-trei ani din căsnicie și am înțeles mesajul, pentru că lipsea foarte mult. Eu am fost doar foarte geloasă. Nu l-am înșelat în viața mea și nu aș fi făcut asta. Pentru mine el era totul, pentru că eu n-am mamă. N-am pe nimeni. El și familia lui, pentru mine, erau totul.”, a declarat cântăreața.

Cristina Spătar a suferit enorm și după pierderea mamei pe când avea 22 de ani, dar și atunci când a aflat de boala tatălui ei.

În prezent, artista este preocupată de carieră și de cei doi copii, dorind să se lanseze în afaceri. După divorțul scandalos și despărțirea de iubitul Tiberiu Vărzaru, cântăreața a luat o decizie surprinzătoare.

Ce a determinat-o pe celebra cântăreață să plece din țară

Cristina Spătar s-a confruntat de ceva vreme cu probleme financiare, având chiar datorii. În perioada pandemiei toate concertele artistei au fost anulate, iar cântăreața a avut de suferit după ce  sursele ei de venit au fost afectate.

Vedeta i-a surprins pe fani atunci când a declarat că va pleca din România pentru o perioadă. Cristina Spătar s-a stabilit în Londra alături de copii și de sora ei și își dorește să deschidă mai multe afaceri în domeniul imobiliar. 

Nu este prima dată când artista își încearcă norocul în afaceri. După divorțul de Alin Ionescu, „regina R&b” a fost ajutată în proiectele profesionale de Tiberiu Vărzaru, bărbatul care i-a devenit ulterior iubit. Artista declara la acea vreme că este recunoscătoare noului ei partener de viață pentru că a susținut-o să își păstreze atelierul de croitorie pe care îl avea atunci.

„Prietenul meu m-a ajutat foarte tare cu afacerea. El este cel care stă în spatele acestui business, nu sunt singură, șefa mea de atelier și fetele. Iubitul meu este alături de mine de la divorț.

El a pornit un business cu puțin timp înainte de al meu, dar nu a mers. Dacă nu aș fi avut un bărbat lângă mine mi-ar fi fost mult mai greu. Eu sunt o femeie foarte sensibilă și am avut nevoie de suport. Mai nou am devenit puternică, zic eu. Dacă mâine ar fi să o iau de la zero singură, știu cu ce se mănâncă.”, declara Cristina Spătar la vremea respectivă.

La vârsta de 49 de ani, Cristina Spătar are un corp de invidiat și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în lumea mondenă. Celebra cântăreață s-a mutat recent în Londra pentru a-și încerca norocul în afaceri imobiliare.

Adauga un comentariu