Actualitate

Ce vârstă are frumoasa interpretă de muzică populară Silvana Rîciu

Publicat: 17 feb. 2021
Silvana Rîciu vârstă
Frumoasa interpretă de muzică populară Silvana Rîciu are trei copii

Multă lume se întreabă ce vârstă are Silvana Rîciu, frumoasa artistă de muzică populară care anul trecut a născut cel de-al treilea copil. Mai mult, aceasta s-a recăsătorit în 2019, la numai un an după ce divorțase în secret. Acum ea trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

În momentul de față, Silvana Rîciu se află într-o frumoasă perioadă din viața ei. Iar toate acestea se întâmplă după ce în 2018 a divorțat de bărbatul cu care avea doi copii, Andrada și Luca. Și chiar dacă au fost momente când nu mai spera în iubire, soarta i l-a scos în cale pe Nicușor. Astfel, ea și Nicușor Ioniță s-au căsătorit în 2019, iar un an mai târziu s-a născut și rodul iubirii celor doi.

Ce vârstă are Silvana Rîciu

Frumoasa artistă populară s-a născut la data de 19 mai 1981 în Zimnicea, care este cel mai sudic punct al țării. Așadar, Silvana Rîciu va împlini 40 de ani la jumătatea acestei primăveri. Aceasta a început să cânte mai serios în anii gimnaziului, la îndemnul profesorului Ion Carastan de la Clubul Copiilor din Zimnicea. Mai apoi a urmat cursurile Școlilor de Artă din Alexandria și București, iar ceva mai târziu și-a perfecționat arta cu doamna Steluța Popa.

Câți copii are Silvana Rîciu

Pe lângă cei doi copii din prima căsnicie, Andrada și Luca, Silvana Rîciu a născut-o pe Anastasia Maria, la chiar un an după căsătoria cu Nicușor Ioniță. La acel moment, frumoasa artistă de muzică populară scria pe Facebook „Azi plâng de fericire! Bine ai venit pe lume, Anastasia Maria”. Nașterea a decurs fără probleme, iar micuța a cântărit 3,6 kilograme când a venit pe lume.

Premii și trofee obținute de Silvana Rîciu

A obținut zeci de premii importante la foarte multe concursuri de folclor (naționale sau cu profil internațional), precum: Trofeul „Toamna Buzoiană” – Nehoiu 2001; Trofeul „Corabia de aur” – Corabia-Olt în 2002; Trofeul Festivalului „Cântecele Motrului” – Gorj în 2001, Trofeul Festivalului „Etnostar-Sfera film” în 2002 și cel mai prețios trofeu – Trofeul Festivalului „Mamaia” în 2002.

A avut probleme de sănătate în anul divorțului

În 2018, anul în care a divorțat, Silvana Rîciu a trecut prin momente de groază, după ce a fost implicată într-un accident. Artista se afla într-un taxi și se deplasa la o emisiune TV. La un moment dat, mașina în care se afla a fost lovită din spate de un alt autoturism.

„Am avut accident cu taxiul, chiar în drum spre emisiune. O altă mașină a intrat în taxiul în care mă aflam, lovitura a fost din spate. Vă dați seama că m-am speriat îngrozitor, nu știam ce s-a întâmplat… M-am lovit la spate”, a povestit interpreta de muzică populară.

Așadar, la această frumoasă vârstă, Silvana Rîciu se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere.

Adauga un comentariu