Cancan

Ce vârstă are, în realitate, Vulpița. Veronica Stegaru este mult mai mică decât credeai

Publicat: 26 nov. 2020
Ce vârstă are în realitate Vulpița. Veronica Stegaru este mult mai mică decât credeai
Veronica Vulpita este mult mai mica decat credeai. Aceasta are varsta de 22 de ani

Veronica și Viorel Stegaru sunt în ultima jumătate de an unele dintre cele mai mediatizate persoane din România. Cei doi soți au devenit cunoscuți după ce au apărut de nenumărate ori la TV, în cadrul emisiunii „Acces direct”. Totuși, cea cunoscută sub numele de Vulpița este mult mai mică decât te-ai fi gândit! Iată ce vârstă are, în realitate, Vulpița.

Ce vârstă are, în realitate, Vulpița. Este mult mai mică decât credeai

Veronica Stegaru s-a căsătorit cu Viorel când avea doar 17 ani. Daca punem în calcul că au trecut cinci ani de la oficializarea căsătoriei, ne putem da seama foarte ușor că vârstă Vulpiței este de 22 de ani. Aceasta are și o fiică, de aproape 3 ani, care a rămas acasă, în comuna Blăgești, cât timp Veronica și Viorel Stegaru au participat la emisiunea „Acces direct” de la Antena 1. Astfel, Veronica Stegaru nu a avut prea mult timp să se ocupe de o carieră sau chiar de școală. După cum mărturisește chiar ea, a renunțat la cursuri când avea 14 ani.

„Nu, decât pe lângă casă… Am spălat… Da, am mers la școală, am 8 clase, iar la învățătură am fost așa și așa..”, a mărturisit Vulpița, la „Acces Direct”.

Vulpița și Viorel vor deveni părinți

Undeva în luna aprilie a anului care vă veni, Veronica Vulpița va deveni mamă pentru a doua oară. Vestea au dat-o cei doi chiar în cadrul emisiunii „Acces direct”, și, mai mult decât atât, chiar au spus și ce nume vă avea copilul, dacă vă fi fată, sau băiat. Cei doi au specificat că pruncul vă primi numele Mirelei Vaida și al reporterului care s-a ocupat de ei, Doinița, dacă e fată. Dacă vă fi băiat, vă primi numele Radu, așa cum este cel al celuilalt reporter care stătea mereu cu cei doi.

“Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit.

Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița și numele dumneavoastră. Și nașii tot acolo la emisiune sunt.”, a povestit Viorel, la Acces Direct.

Vulpița a ajuns piele și os. Cât de mult a slăbit Veronica Stegaru

Vulpița de la Acces Direct a slăbit enorm și este de nerecunoscut chiar dacă este în al doilea trimestru de sarcină. Veronica Stegaru i-a șocat pe fanii săi, după ce s-a afișat aproape piele și os.

Fanii Vulpiței au fost în stare de șoc după ce aceasta a publicat pe contul ei de pe Instagram o fotografie în care apare într-o ipostază așa cum nu s-a mai văzut. În loc să o încurajeze și să o întrebe ce anume s-a întâmplat cu ea de a ajuns într-un asemenea hal, internauțîi au început să-și bată joc de Veronica și să o jignească în fel și chip.

„În halul ăsta arăți / vezi că sandalele alea sunt mai mari cu două numere / pantofii ăia așa mari….nu ai găsit și tu alții mai mici? / nu vă mai plătesc ăștia de la Acces de ai ajuns atât de slabă?” sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Vulpița, din partea internauților.
Adauga un comentariu