Cancan

Ce vârstă are Mihai Mitoșeru? Bărbatul mai ține legătura cu fosta sa soție

Publicat: 04 aug. 2022
Mihai Mitoseru zambind
Mihai Mitoșeru, în vârstă de 47 ani este unul dintre cei mai carismatici prezentatori

Mihai Mitoșeru a ajuns la vârsta marilor împliniri. Acesta are o carieră de succes fiind unul dintre cei mai apreciați prezentatori. Carisma și energia bărbatului cucerind imediat inima publicului. În ceea ce privește viața personală, se pare că actorul încă mai ține legătură cu fosta soție, chiar dacă a fost surprins lângă o altă femeie.

Mai mult de atât, se pare că mama vedetei nu știa de noua iubită a fiului său. De aceea, Camelia Mitoșeru nu este de părere că este ceva serios. Printre vedetele ce țin încă legătura cu foștii parteneri se numără și Cristina Bâtlan. Jurata de la „Imperiul Leilor” conduce afacerea împreună cu fostul soț.

Ce vârstă are Mihai Mitoșeru

Mihai Mitoșeru este un actor în vârstă de 47 ani. Acesta este chemat deseori la evenimente sau concerte ca și prezentator. Vedeta este din București și a absolvit UNATC, specializarea actorie. Bărbatul a colaborat în trecut cu cei de la Antena 1, Antena Stars, iar în prezent îl puteți găsi pe micile ecrane la Kanal D. Mihai Mitoșeru este mereu surprins cu zâmbetul pe buze, fiind plin de energie. Acesta este un bărbat carismatic, motiv pentru care este foarte apreciat de multe persoane pe rețelele de socializare. Prezentatorul provine dintr-o familie de artiști, mama și tatăl său fiind actori. Cu toate că a ales o carieră în televiziune, Mihai Mitoșeru era pasionat de fotbal atunci când era mic. 

„Eu voiam să joc fotbal şi ai mei îmi spuneau: «Vrei să joci fotbal, trebuie să mai mergi şi la şcoală». Şi atunci făceam şcoală, fără să vreau şi pe vremea aia chiar se făcea. A fost frumos, că ai mei au fost actori. Mama era cunoscută, mai intra înainte la coadă la alimente. Mă jucam, nu eram la calculator, că nu aveam aşa ceva. Dar mă jucam tot felul de jocuri”, a declarat actorul. 

Vedeta mai ține legătura cu fosta sa soție

Mihai Mitoșeru a fost căsătorit timp de 13 ani cu Noemi Dragomir. Cei doi au decis să divorțeze în 2019. Cu toate că fanii acestora sperau să se împace, în cele din urmă au decis să meargă pe drumuri separate. Chiar dacă nu mai sunt soț și soție, au rămas în relații bune, fosta sa parteneră având doar cuvinte de laudă la adresa bărbatului. Mai mult de atât, prezentatorul a menționat că nu exclude ideea de a se recăsători, dar nu dorește o relație doar să nu fie singur. 

„Da! Dar nu am de-astea!  Eu am terminat divorțul pupându-mă cu soția mea și plângând amândoi, nu… Dar nici nu pot să spun că aș putea să am o relație doar ca să am și cu oricine doar ca să am o relație. Asta nu!”

De curând, actorul a fost surprins cu noua sa iubită. Acesta a precizat într-un interviu că între ei este totul în regulă, dar încă sunt la început. Totuși, se pare că mama vedetei nu știa de femeia din viața fiului său. 

„L-am sunat și l-am întrebat. Dar mi-a spus așa: „Mamă, dacă aveam ceva să îți spun, îți spuneam’. De aia cred că nu e ceva pe care să îmi prezinte, încă. Nu știu nimic despre nimic, chiar așa e!”, a precizat Camelia Mitoșeru.

Mihai Mitoșeru, în vârstă de 47 ani este unul dintre cei mai carismatici prezentatori. Bărbatul este plin de energie și mereu este surprins cu zâmbetul pe buze. 
Adauga un comentariu