Stiri si curiozitati

Ce vârstă are Raluca Pastramă. Cu ce se ocupă acum fosta soția a lui Pepe

Publicat: 20 apr. 2021
Ce varsta are Raluca Pastrama
Raluca Pastrama are varsta de 28 de ani si este mamica la doua fetite superbe

Raluca Pastramă îi făcea ochi dulci lui Pepe de la o vârstă fragedă. În acele vremuri, frumoasa brunetă avea ora de întors acasă și încă îi dădea socoteala tatălui ei. Raluca se trage dintr-o familie înstărită, cu mai multe afaceri în domeniul imobiliar.

Pepe și Raluca Pastramă s-au căsătorit pe când aceasta avea 22 de ani. Pentru acel eveniment Raluca a ales o rochie semnată de Cătălin Botezatu, în valoare de 10.000 €, iar latino-loverul a optat pentru creaţia unui designer român, care l-a costat 5.000 €.

Ce vârstă are Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe

Raluca Pastramă are vârsta de 28 de ani și a fost căsătorită cu celebrul cântăreț Pepe. Cei doi au împreună două fetițe pe Rosa Alexandra Pascu și Maria Pascu. În anul 2014, pe când se pregătea de cununia religioasă, Raluca și-a dat licența la Facultatea de Drept. Cu trei săptămâni înainte de marele eveniment aceasta anunța: ”Oficial juristă!”

După doar un an devenea mama pentru a doua oară și părea extrem de hotărâtă să meargă mai departe.

“După ce o să nasc, cu siguranţă o să merg la sală şi o să-mi revin. La prima sarcină m-am îngrăşat 32 de kilograme. Tata m-a învăţat că cel mai bine în viaţă e să faci ce-ţi place, să înveţi singur.

Am terminat Facultatea de Drept, trebuie să dau un examen ca să intru la notari stagiari. Nu cânt, nu dansez, nu am niciun talent ca să apar la televizor”, a declarat Raluca, cu puțin timp înainte de a o aduce pe lume pe Rosa Alexandra, cea de-a doua fetiță a cuplului.

În anul 2017 și-a deschis o grădiniță alături de Pepe

O vilă somptuoasă, cu 11 camere, 10 băi, două bucătării, o terasă și o curte spațioasă.

”A fost ideea Ralucăi să facem o grădiniţă. Iar hotărârea am luat-o împreună, în câteva zile. Grădiniţa vă funcţiona în casa în care a copilărit Raluca, pe care am cumpărat-o noi, situată undeva în zona Bucur Obor, o casă foarte mare, construită cu suflet de socrul meu.

I-am reconfigurat interiorul, am renovat-o la interior şi exterior, iar acum suntem în faza în care achiziţionăm mobilier şi rechizite şi angajăm personal autorizat. Ne dorim să avem o grădiniţă cu opţionale incluse, care să dezvolte copiii pe partea artistică, spre muzică şi actorie.

Este foarte posibil să avem aici şi o creşă, dar şi after school”, a declarat la Pepe la vremea respectivă.

Raluca Pastramă goală – momentul extrem de jenant prin care a trebuit să treacă cuplul

În luna aprilie a anului 2012 un scandal avea să fie pe prima pagina a ziarelor. Imagini cu Raluca Pastrama goală au apărut în mediul online, fiind apoi preluate de majoritatea publicațiilor.

Imaginile fuseseră trimise chiar de Raluca Pastramă unui fost iubit, la o vârstă mai fragedă. Pepe a vorbit atunci despre acest episod.

„Ştiam de pozele astea de mult! Raluca avea vârsta de 17 ani şi nu e nimic scandalos în ele! Mi s-au cerut 5.000 de euro să nu apară. E o fată gravidă foarte cuminte. S-au încercat fel şi fel de acuze. Eu am aflat de această manevră acum trei săptămâni, probabil ei au copt-o acum două luni”, spunea Pepe pentru cei de la Antena1 în anul 2012.

Raluca Pastramă a ajuns la frumoasa vârstă de 28 de ani și este o mămică tânără cu o afacere de succes. Divorțul de Pepe nu a dărâmat-o și a știut să meargă pe drumul ei. Relația dintre cei doi a rămas una apropiată de dragul celor doua fetițe pe care le au, iar bruneta lupta pentru custodia lor.

Adauga un comentariu