Magazin

Ce vedeta de la noi a vrut sa faca AVORT de doua ori! Afla prin ce stari groaznice a trecut!

Publicat: 04 nov. 2013
1

Este o binecunoscuta vedeta de la noi si o mamica implinita si fericita. Dar, cu toate acestea, ea a incercat sa faca doua intreruperi de sarcina.

Celebra Laurette a dezvaluit, pentru emisiunea „Draga mea prietena„, de la Kanal D, ca a trecut prin momente foarte dificile in momentul in care a aflat ca este insarcinata. A trecut printr-o stare depresiva si a incercat de doua ori sa faca avort.

„In momentul in care am aflat ca sunt insarcinata, m-au cuprins toate gandurile, m-a cuprins si depresia si m-am gandit sa ma duc sa renunt la sarcina, dar cand mi s-a facut ecografia si am auzit bataile inimii nu am putut sa mai fac asa ceva, scrie libertatea.ro.

M-am gandit la cariera… Cand esti gravida si ai o viata in televiziune, te gandesti daca un copil iti opreste din posibilitati, te gandesti cum vei fi ca mama, te iau toate gandurile. Iubitul meu a fost alaturi de mine, noi ne-am dorit mult un copil. Mihai mi-a spus clar: ‘Daca tu vrei sa renunti la copil, fa-o’.

Am fost de doua ori in spital si de doua ori m-am razgandit. M-am dus convinsa, insa m-am ridicat si am zis ca nu, nu pot face asa ceva”, a povestit Laurette.

Adauga un comentariu