Bizar

Ce vibratie are numele tau? Tainele lui Mihai Voropchievici

Publicat: 10 iul. 2018
14

Mihai Voropchievici sustine ca prima litera a fiecarui prenume are o importanta uriasa si ca fiecare nume ascunde multe taine. Acesta vorbeste zi de zi despre situatia numerologica a zilei, dar si despre lucruri care la prima vedere par banale insa ascund multe informatii.

Persoanele a caror nume incepe cu litera C. „Astazi a venit randul literei C. Litera C imprima pentru posesorii prenumelor care incep cu C o atitudine inteligenta si sintetica, sunt oameni mandri, hotarati, ambitiosi. Acesti oameni au o minte scaparatoare si spontana, totodata, dar si excelente abilitati de comunicare. C de la comunicare. Oamenii cu C in prenume pot identifica foarte repede esenta unei probleme, dar pot gasi la fel de repede cele mai eficiente rezolvari”, a declarat Voropchievici in emisiunea „Magia zilei” de la Antena 3.
„Sunt sociabili si foarte expresivi datorita acestor lucruri au o mare priza la public. Pun pret pe prietenie, fiind oameni sinceri, generosi si devotati”, a mai spus despre cei cu litera C.

Cei care poarta prenume cu literele A si B. „Au o atitudine discreta si moderata, sunt sensibili, emotivi, uneori timizi. Au un suflet insetat de dragoste si prietenie, sunt loiali si foarte intelegatori. Pentru ei, altul trebuie sa initieze lucuri. Munceste din spate, din umbra, fara sa iasa in evidenta si realizeaza lucruri pe care nu le poti banui de multe ori.
Sunt oameni care iubesc arta, muzica si frumusetea. Deseori sunt dotati cu fantezie si mult talent. Artistii sunt cei care au de obicei litera B”, a spus Voropchievici in aceeasi emisiune.

„Litera ”A” imprima o atitudine plina de ambitie si de curaj. Posesorii prenumelor care incep cu ”A” sunt oameni puternici, independenti si foarte activi. Acesti oameni au o mentalitate de invingatori. Intotdeauna cauta sa isi invinga vointa si nu se dau batuti in fata capriciilor. Sunt directi si urmaresc obiective precise, le place in mod special sa actioneze pe cont propriu. Sunt creativi, iubesc natura si viata. Defecte: impulsivitatea, agresivitatea, incapatanarea, lipsea de finete si egoismul”, a completat numerologul pentru cei cu litera A.

Adauga un comentariu