Stiri si curiozitati

Ce visezi când ai farmece făcute. Semnele de care trebuie să ții cont

Publicat: 11 mart. 2021
Masa unei vrajitoare cu ghioc si carti de tarot
Iata ce visezi atunci cand ai farmece facute

Vrăjile chiar există, în ciuda celor care nu cred în asta, iar pentru a ști că ești în pericol ar trebui să afli ce visezi când ai farmece făcute. Persoanele vizate ar trebui să fie atente și să nu cadă în capcana celor ce le doresc răul. Farmecele pot fi făcute pe haine sau pe diferite obiecte ale persoanei în cauză.

Desi unele lucruri par ridicole și puerile, persoanele rău voitoare vor face tot ce le sta în putinta pentru a-și duce planul la final, unii chiar urmează o listă de blesteme pentru a-și atinge scopul.

Ce visezi când ai farmece făcute

În momentul în care cineva ți-a dorit răul, iar planul său a fost dus la final, te vei simți agitat și fară energie. În timpul nopții nu te vei putea odihni și vei visa lucruri din ce în ce mai urâte.

Visele pe care le ai ar putea fi un mesaj din partea celor care ți-au făcut farmece. De aceea, nu de puține ori persoanele se visau că mor singure sau că își pierd copii. În alte situații, în vise, se întâmplă ca anumiți membrii ai familiei să aibă un comportament cu totul și cu totul diferit față de realitate. Potrivit specialiștilor în domeniu, prin aceste vise se încearcă descurajarea persoanei în cauză. Fiind extrem de speriată de cele petrecute în vis, acea persoana își pierde încrederea în sine sau în cei apropiați, și nu de puține ori se ajunge la o depresie gravă.

De multe ori persoanele care au farmece făcute găsesc tot felul de semne din lucrurile folosite de vrăjitoare cum ar fi dinţii pieptenului, săpunul, cuiele de la sicriu, ierburi, părul mortului, monede sau cenușă, în locuri neașteptate.

De ce semne ar trebui să ții cont pentru a-ți da seama că ai farmece

Unele semne te pot face să realizezi faptul că ți s-au făcut farmece. Pe lângă visele pe care o să le ai, o să observi că anumite lucruri din viața ta nu se mai leagă ca înainte.

Starea ta de sănătate se va degrada încet, te vei simți din ce în ce mai apatic sau vei slabi brusc fară să faci vreun efort în acest sens. În cazul în care iți dorești să te angajezi nu vei avea succes sau dacă ești angajat vei avea probleme la muncă. O să observi în jurul tău mai multa răutate cu toate că oamenii nu au nimic cu tine.

Din punct de vedere financiar nu ai niciun spor și toți banii pe care îi câștigi se vor risipi extrem de ușor. Unele farmece afectează doar un domeniu din viața ta și acolo vei simți cel mai mult presiunea. În cazul femeilor, unele farmece se presupune că au efect asupra fertilității. Cu toate că toți medicii iți vor spune că ești perfect sănătoasă, nu vei reuși să rămâi însărcinată.

Cum te poți feri de farmece

Pentru a te feri de farmece trebuie să urmezi anumiți pași:

Spovedește-te și mărturisește-ți păcatele din copilărie până în prezent

Ori de câte ori simți că ai sufletul îngreunat mergi la duhovnic

Împărtășește-te cât mai des posibil

Mergi la biserică în fiecare duminică

Fă în casa în care locuiești o sfeştanie, iar preotul să citească dezlegările Marelui Vasile

Stropește zilnic cu agheasmă toată casa

Să ții post în fiecare miercuri și vineri și în marile posturi de peste an

Atunci când ai reușit să iți dai seama despre ce visezi când ai farmece făcute și ești convins că ai vrăji făcute, trebuie să mergi la preot. Nu încerca să apelezi la vrăjitor sau ghicitor etc. Nu au fost puține cazuri în care oamenii au fost înșelați și au regretate deciziile luate în grabă.

Comentarii
Adauga un comentariu