Patronul de la Diamond Ballroom, un cunoscut restaurant din Iași, trebuie să „doneze” profitul de la o nuntă, după ce a fost verificat de autorități – FOTO
E gata cât ai zice peşte, iar gustul te va cuceri!
Combină, într-un bol, toate ingredientele pentru blat, până obţii un aluat moale, chiar lichid şi omogen, notează retete.unica.ro. Încinge tigaia, la foc mediu, pune puţin ulei şi toarnă aluatul.
Pune toppingurile alese deasupra (în asta constă frumuseţea reţetei, e atât de versatilă încât o poţi face mereu diferit, astfel încât să nu te saturi de ea). Poţi alege un dressing în funcţie de preferinţe sau de ce ai în frigider în acel moment. Pune capacul şi lasă să se coacă pizza la tigaie, la foc mic spre mediu. Când se rumeneşte pe la margini blatul şi caşcavalul e bine topit, dă tigaia de pe foc, feliază pizza cât e ferbinte.