Diverse

Ce zodii au noroc in anul 2019. Teoria ciclurilor. Horoscop

Publicat: 25 sept. 2018
14

Horoscop Pentru a stabili care zodii sunt mai norocoase in anul 2019 s-a recurs la o analogie sincronica. S-au luat un numar de personalitati, de pe tot globul, de la jumatatea secolul XX, cate 215 pentru fiecare zodie, adica 2.580 de persoane cu o biografie stiuta si s-a cercetat care a avut noroc, sau nu, in anul 1959.
Anul 2019 este un an al NOROCULUI. Doar este Anul Porcului! Si in limba romana exista vorba ”ai noroc porcesc” sau ”ai noroc ca porcul”! Dar, nu tot timpul si nu la toate zodiile!
Pentru intocmirea horoscopului pe zodii si global pentru anul 2019 am luat in considerare teoria astrologiei crestine a cardinalului Pierre d’Ailly. El considera ca exista o corespondenta ciclica intre tipurile de evenimente din istorie si conjunctura astrala. Adica, ”ce a fost, o sa mai fie!”

Cu mult timp inaintea lui, cu vreo doua mii de ani, chinezii ajunsesera la aceiasi concluzie. Teoria ciclurilor. Zodiacul chinezesc se bazeaza pe zodiile zoomorfe de lungimea unui an, intre Lunile noi respective, dar are un ciclu de 60 de ani in care se repeta zodia si elementul respectiv, adica apa, lemn, foc, pamant, metal. Anul 2019 este anul Porcului de Pamant, negativ. Ani ai Porcului de Pamant, negativ, au mai fost anii 1959 si 1899. 1959 seamana cu 1899! Ani de trecere, nu au fost razboaie mondiale, sau catastrofe majore. Ani, norocosi! Conform teoriei ciclurilor sunt foarte mari sanse ca si anul 2019 sa fie un an asemanator cu anul 1959. Astept sa mi se comunice din Hong Kong care este culoarea anului 2019, hotarata de cei 12 Intelepti ai Chinei. De obicei, Consiliul Inteleptilor se tine in prima jumatate a lunii octombrie, in fiecare an. Sa traim si o sa vedem!
 
BERBEC
Ziua de astazi este favorabila in toate, mai putin in domeniul sentimental. Niciun obstacol in perspectiva, negociaza, cauta aliante si accepta, daca nu se poate altfel, mici compromisuri. O posibila intalnire importanta la mijlocul zilei, la pranz, te poate face sa iti freci mainile de multumire. Un mic amanunt te enerveaza disproportionat. Ceva legat de o constructie, de apartament, de camin, locuinta – in general.

TAUR
O posibila schimbare. Analizeaza bine inainte sa pornesti pe un nou drum. Ceea ce incepi azi poate aduce, insa, rezultate bune. Nu lua visurile drept realitate, promisiunile drept garantii! Nu intra in discutii asupra patrimoniului comun, sau a unor proprietati pe care le imparti cu altii. Afacerile sentimentale sunt moderat aspectate, mai curind spre bine, sanatatea, la fel.

GEMENI
Astazi este bine sa fii mai sigur pe tine, mai hotarat! Totusi, e bine sa ceri un sfat competent, mai ales daca doresti sa cumperi materiale noi pentru finisajele, sau reabilitarea casei tale. Ascensiunea ta din ultimul timp si ultimile miscari profitabile atrag invidii si barfe. Domeniul dragostei si al relatiilor sociale nu este aspectat, deschizind cutia Pandorei, a neprevazutului.

RAC
Ceva pare ca te retine astazi, dar este ziua ideala pentru vizite la prieteni, dupa orele de program. Puteti petrece clipe placute impreuna, vorbind mult si depanand amintiri din vacante! Dar, atetie, nu te poti substitui lor, nu poti impune propriile gusturi, dar poti sa te simti bine! Promoveaza-ti cu indrazneala interesele si solicita ceea ce ti se cuvine. Stelele iti sunt favorabile si intuitia ta functioneaza bine, ar trebui sa nu ai probleme.

LEU
Sunt mari, sau mai mici interese in joc! Evita nerabdarea si graba, mai ales in cursul diminetii. Gandeste de zece ori si vorbeste o singura data! Primesti si niste vesti care te incurca! Este si o zi cind se pot petrece evenimente neplacute in sfera familiei si a prietenilor, care sunt malefic aspectate. Fiecare are modul lui de a reactiuna, fiecare este o persoana diferita de tine avand propria scara a valorilor si propriile aspiratii.

FECIOARA
Conjunctura astrala avantajeaza proiectele personale si/sau domeniul sentimental. Astazi trebuie sa folsesti diplomatia si politetea, pe care, de altfel, stii foarte bine sa le pui in valoare. Fii foarte atent la surselor tale de venituri. Analizeaza, sintetizeza, decide si controleaza. Poate este vremea sa-ti diversifici activitatea. Vin vremuri foarte grele, probabil ca preturile vr creste in continuare si tot oamenii cinstiti o sa sufere, asa ca trebuie sa te pregatesti de pe acum.

BALANTA
Este putin cam tarziu sa te cuprinda regretele pentru greselile din trecut. Incearca sa eviti aceste momente jenante, cand iti plangi de mila! O zi cam melancolica, dar te poti distra pe seara! Nu te apuca de lucruri noi mai ales din afara sferei tale, cel putin in aceasta perioada. Sunt avantajate, insa, intalnirile de afaceri, sau sociale, discutiile, negocierile, vizitele pe eveniment – tot ceea ce tine de comunicare in economic-social-politic-dragoste.

SCORPION
Magnetismul personal este in crestere – poti lamuri unele situatii, sau sa faci unele alegeri. Pe plan profesional trebuie sa iei imediat unele masuri, decizii care nu mai sufera amanare. Totusi ai o veste despre niste pagube, niste pierderi de bani. La o verificare mai atenta poti constata ca pierderile respective nu sunt nici asa de mari si ca nici nu te intereseaza pe tine personal in mod deosebit. Asa ca ia lucrurile usor, dar nu duce vorba, nu trimbita vestile prietenilor, colegilor, rudelor, cunoscutilor si necunoscutilor. Nu asa devii interesant si popular!

SAGETATOR
Nu prea esti stapan pe logica vorbelor tale. Daca te hotarasti sa spui minciunele amoroase, fii atent la cum potrivesti cuvintele. Amorul este favorizat astazi, dar comunicarea, nu! Profesional vorbind, trebuie sa-ti modulezi afacerile de asa natura incat varietatea si diversitatea mare a surselor de venit sa asigure incasari relativ constante – este concluzia zilei de astazi. Pe de alta parte nu spera si nu ai teama, se schimba totul, dar nu se urneste nimic, sau nu se schimba nimic dar totul se transforma, parafrazandu-l pe Caragiale. Aparentele inseala, cel mai adesea…

CAPRICORN
Comunicarea este avantajata. Stelele iti confera un dar al negocierii si al convingerii. Nu te pierde in discutii sterile, ci mergi direct la miezul problemei. Stelele indica, nu obliga! Stelele spun ca ar fi bine sa-ti evaluezi exact coordonatele afacerilor producatoare de resurse si sa iei masurile care se impun. Nu apare nici o amenintare serioasa, nici in stele, nici pe piata. In perioada mentionata afacerile de inima (nu cardiologice) sunt mediu aspectate, asa incit este bine sa te limitezi la activitatile de rutina si la prospectari.

VARSATOR
Trebuie sa dai dovada de calm, iscusinta si rabdare pentru ca sa se anuleze unele aspectele nefavorabile. In orice caz, nu te poti baza pe niciun ajutor: trebuie sa rezolvi problemele singur! Iti este mult mai convenabil sa fi producatorul si regizorul piesei cotidiene decat unul dintre actorii de pe scena. Poate o sa ai mai putina glorie si aplauze, dar cu siguranta mai multa stabilitate si mai multi bani.

PESTI
Cu toata situatia financiara precara, astazi esti foarte entuziast si optimist. Prietenii te apreciaza pentru ca buna ta dispozitie este contagioasa, benefica si… rara in aceste timpuri! Esti dispus sa porti conversatii lungi, despre subiecte diverse. Mercur, in aspecte si toane bune te influenteaza favorabil si debitul verbal are volumul unei Niagare. Pe total: zi favorabila ideilor noi, sau unor noi planuri de dezvoltare. Dupa masa de pranz evita intilnirile de afaceri strategice, sau platile cu numerar.
Adauga un comentariu